De download met mijn fouten als interieurondernemer zijn onderweg!

Bedankt voor het aanvragen van de download ‘Mijn 5 grootste fouten als interieurondernemer’. Wij hopen dat deze download je (deels) zal helpen om de fouten, die ik (Mignon) als interieurondernemer de afgelopen 16 jaar heb gemaakt, te voorkomen. Laat je ons via Instagram weten welke fout jij vanaf nu niet (meer) gaat maken en wat je ervan vindt?

Je ontvangt ze binnen enkele minuten in je mailbox. Niet ontvangen? Controleer dan even je spambox.

groeien als interieur ondernemer

Meer persoonlijke ondernemerslessen ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Dan delen we regelmatig interessante en handige tips over het ondernemerschap en het werken als interieurstylist op basis van mijn 16 jaar ervaring. Ook vertellen we over de laatste trends en ontwikkelingen in de interieurbranche en delen we af en toe praktische informatie over onze interieuropleidingen en trajecten.

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt de tips als eerste!

Ontdek ons inspirerende blog!

Wil jij nog meer handige tips over het ondernemerschap en het werk als interieurprofessional? Lees dan ons BYIB blog! In ons blog vind je namelijk ontzettend veel (interieur)inspiratie. We delen onder andere nieuwe ontwikkelingen in en rondom onze interieuropleidingen en trajecten en de branche, stellen onze oud-cursisten voor en geven je handige interieurtips. Zodat jij als interieurprofessional nóg beter wordt.