Build Your Interior Business
Live!

Til jouw interieurbedrijf in één dag naar een hoger niveau, met de juiste mindset, een ijzersterk aanbod en toekomst gerichte marketing. Zodat je meer vrijheid en groei kunt ervaren, zonder opdrachten en salaris in te leveren.

Herken jij je in 1 of meerdere van onderstaande punten?

Wat nou als je

binnen één dag…

Wat gaan we deze dag doen?

De ochtend staat in het teken van het helder krijgen van jouw bedrijfsmissie, hier helpt Mignon je bij. Waarom ben je als interieurprofessional begonnen? Wie is nu écht je lievelingsklant. Maar ook, hoe zit je huidige aanbod in elkaar en kun je daarin optimaliseren zodat het meer in lijn ligt bij het niveau waar jij als interieurprofessional nu staat.

In de middag ga je kijken naar wat je kunt doen om jouw ideale klant te bereiken, te binden en te laten kopen. Dit doen we door het in kaart brengen van jouw klantreis, hier gaat Anne je de juiste handvatten voor. We gaan kijken wat je kunt gaan doen om te voorkomen dat je in de toekomst in een lege vijver aan het vissen bent. We kijken juist naar de toekomst, wat kun je nu al doen om over 2 of 5 jaar ook nog een continue klantenstroom te hebben.

Praktisch

Alles op een rij

Op dit moment zijn we druk bezig met de planning. Meld je geheel vrijblijvend aan voor de wachtlijst en je ontvangt een mail zodra de nieuwe datum bekend is. 

Meld je aan voor de wachtlijst!

Laat in het onderstaande formulier je gegevens achter en je ontvangt als allereerste een e-mail met hierin de nieuwe datum én een extra speciale boodschap! 

Aan het eind van de dag

ga je naar huis met…

Waardevolle inzichten over hoe jij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen op zowel bedrijfsniveau als marketingniveau. Je hebt een concreet stappenplan voor jezelf uitgewerkt waarmee je direct aan de slag kunt. De overdosis aan kennis en inspiratie geeft je een boost in je zelfvertrouwen. Je gaat met een energiek gevoel weer naar huis, klaar om de dromen en doelen die je hebt waar te gaan maken!

Over Anne & Mignon

Wij zien de cursussen en online trainingen over het interieurvak als paddestoelen uit de grond schieten, maar vaak gaat het niet verder dan de ‘standaard’ basis. Er wordt veel globale kennis gedeeld over het interieurvak, maar er wordt (te) weinig gekeken naar wie jij bent als persoon en wat er bij jou past. Wij vinden het dan ook ontzettend zonde om vele interieurprofessionals het spoor bijster te zien raken. Interieurprofessionals die de mooiste doelen en ambities hebben, maar niet concreet krijgen hoé je dit nu voor jezelf goed kunt aanpakken. Waardoor je blijft hangen in een visuele cirkel, waarin je had gehoopt verder te zijn dan waar je nu bent. Je wilt heel graag, maar het lukt maar niet om door dat plafond te breken.

 

Wij willen jou heel graag in één dag meenemen in onze kennis, zodat je weet wat je kunt doen om verder te komen. Twee expertises samenvoegen tot een BOM aan kennis die jou écht verder brengt. Mignon met haar 16 jaar ervaring als interieurontwerper en ondernemer. En Anne met haar 6 jaar Online Marketing ervaring voor o.a. vtwonen.nl, meubeltrack.nl en Gusta.

Wij geven je de kennis en inspiratie om er 200% voor te gaan! Want er is volgens ons geen mooiere groei dan persoonlijke groei en bedrijfsgroei samen.

Meestgestelde vragen

Het maakt helemaal niet uit of je nog maar net gestart bent of al een tijdje bezig bent. Met de handvatten die je krijgt kan jij op jouw niveau verder bouwen aan je bedrijf!

Wij zijn van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Sterker nog ergens heeft er iets getriggerd dat je nu hier onderaan deze pagina bent beland. Dus hoe tof als jij met jouw uitdagingen aan de slag kunt gaan!

Ook als je momenteel klanten genoeg hebt kan het enorm waardevol zijn om kritisch naar je bedrijf te kijken. Zijn alle klanten die je nu hebt ook je lievelingsklant? Is het salaris dat je er aan overhoud in verhouding tot de tijd die je in een opdracht stop.

Maar ook kijken naar de toekomst is nu al nodig. Je wilt ten slotte voorkomen dat je over 2 jaar geen klanten meer hebt, omdat de vijver waarin je vist leeg is. Hoe kun je er dus nu al voor zorgen dat je vijver gevuld blijft voor de toekomst?

Kortom, zie deze dag als investering voor de toekomst. Blijf jezelf als ondernemer ontwikkelen en blijf scherp op wat er in je bedrijf gebeurd. 

Heel makkelijk!

Vanaf de A4 via afrit 12 ben je binnen een paar minuten bij de studio.

Parkeren kan gratis voor de deur.

Ook met openbaar vervoer (bus & tram) is de studio goed bereikbaar.

Het adres is: Sylvain Poonstraat 34, Wateringen. De studio bevindt zich op de bovenverdieping van Woninginrichting-aanhuis.

Overal word voor gezorgd, je hebt niets nodig behalve goede zin!

Heb je een allergie laat het ons dan even weten, in verband met de lunch en lekkers.

Het Next Level coachings traject is niet hetzelfde. Het next level coachings traject is een half jaar traject waarbij we intunen op alle vlakken van het ondernemen, je doelen, dromen en je persoonlijke als ook je professionele ontwikkeling.