Masterclass
Let's Talk About Money

Ben jij (beginnend) interieurprofessional en vind je het lastig om je prijzen te bepalen? Wij weten hoe je je voelt. Je werkt elke maand hard, stopt veel tijd in de interieurs van je opdrachtgevers en levert hét resultaat op waar ze van droomden. Maar aan het einde van de maand valt het stiekem toch tegen hoeveel geld er op je rekening staat.

Ook al haal je nog zoveel plezier uit je werk, je vraagt je soms toch af waar je het voor doet. Hoe kun je het salaris uitbetalen waar je altijd al van droomde? Je bent ervan overtuigd dat je meer kunt vragen voor je diensten. Maar hoe kun je dit zelfverzekerd doen?

DSC03494

Masterclass over geld

Op dit moment werken we aan een geheel nieuwe versie van de masterclass. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van deze nieuwe versie? Laat dan je gegevens achter en wij delen het als eerste met je! 

When you focus on the good, the good gets better!

Ik ben
Mignon van de Bunt

… en ik ben inmiddels al meer dan 16 jaar succesvol als zelfstandig interieurontwerper, stylist en productdesigner. Door mijn ervaring en bepaalde uitdagingen die op mijn pad kwamen, is het mijn missie geworden om elke dag het beste uit mijn leven te halen en mijn dromen en doelen na te jagen. Dat gun ik jou ook!

Jezelf een salaris uitbetalen waar je blij van wordt is daar een belangrijk onderdeel van. Ik weet precies tegen welke uitdagingen jij aanloopt als interieurprofessional. In deze masterclass deel ik al mijn kennis en ervaring over geld en money mindset, zodat jij achteraf zelfverzekerd de prijzen durft te vragen die je waard bent.

Meestgestelde vragen

Jazeker. Je krijgt namelijk achteraf een replay van de masterclass. Deze kun je nog tot 4 weken daarna op je gemak bekijken. Dus ook als je er niet bij kunt zijn.

Ja. Als je je aanmeldt, krijg je achteraf een replay. Deze kun je nog tot 4 weken daarna op een eigen moment terugkijken.

De masterclass geven we online via Zoom.

Als je je aanmeldt, krijg je een bevestigingsmail. Daarin staat een link naar Zoom. Deze kun je gebruiken op 20 april 2022 om 10:00 uur.

Je kunt je tot dinsdag 19 april 23:59 uur aanmelden voor de masterclass.

Nee, dit kan niet. Om toegang te krijgen tot de masterclass krijgt iedereen een eigen unieke link. Dat betekent dat iedereen een eigen plekje moet claimen.