Masterclass
Let's Talk About Money

Ben jij een interieurprofessional en vind je het lastig om je prijzen te bepalen? Je werkt elke maand hard, stopt veel tijd in de interieurs van je opdrachtgevers en levert hét resultaat op waar ze van droomden. Maar aan het einde van de maand valt het stiekem toch tegen hoeveel geld er op je rekening staat.

Ook al haal je nog zoveel plezier uit je werk, je vraagt je soms toch af waar je het voor doet. 

Tijdens de Masterclass ‘Lets talk about Money’ vertel ik jou alles over de waarde van jouw adviezen, de do’s en dont’s bij het bepalen van jouw prijzen en of je nou pakketprijzen moet hanteren of moet werken op offerte basis.

Ik neem je mee in het bepalen van een realistische prijs voor je adviezen en laat je zien dat je met kleine aanpassingen al snel een hogere omzet voor jezelf kunt creëren!

Na deze masterclass heb jij een heel aantal handvatten om meer inkomsten te genereren en hogere omzetten te halen!

chiela-mignonvdbunt-lifestyle-hogeresolutie-18

Meld je aan voor de wachtlijst!

Wil jij graag meer weten over het bepalen van juiste tarieven en het verhogen van je omzet? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Je ontvangt als allereerste mail zodra deze masterclass weer staat gepland!

When you focus on the good, the good gets better!

Ik ben
Mignon van de Bunt

… en ik ben inmiddels al meer dan 16 jaar succesvol als zelfstandig interieurontwerper, stylist en productdesigner. Door mijn ervaring en bepaalde uitdagingen die op mijn pad kwamen, is het mijn missie geworden om elke dag het beste uit mijn leven te halen en mijn dromen en doelen na te jagen. Dat gun ik jou ook!

Jezelf een salaris uit kunnen betalen waar je blij van wordt is daar een belangrijk onderdeel van. Ik weet precies tegen welke uitdagingen jij aanloopt als interieurprofessional. In deze masterclass deel ik al mijn kennis en ervaring zodat jij een aantal handvatten hebt om jouw bedrijf zo in te richten dat deze voor jou gaat werken en niet andersom!

Meestgestelde vragen

Op dit moment zijn we druk bezig met de planning. Meld je geheel vrijblijvend aan voor de wachtlijst en je ontvang een mail zodra de nieuwe datum bekend is. 

Ja. Als je je aanmeldt, krijg je achteraf een replay. Deze kun je nog tot 4 weken daarna op een eigen moment terugkijken.

De masterclass geven we online via Zoom.

Als je je aanmeldt, krijg je een bevestigingsmail. Daarin staat een link naar Zoom. 

Nee, dit kan niet. Om toegang te krijgen tot de masterclass krijgt iedereen een eigen unieke link. Dat betekent dat iedereen een eigen plekje moet claimen.