Wil jij jouw
interieurbedrijf
écht succesvol maken?

Til in 6 maanden jouw interieurbedrijf naar een hoger niveau, door te sparren met gelijkgestemden, je kennis over het vak én ondernemerschap te vergroten, zodat je een succes kunt maken van jouw interieurstyling business.

Aanmelden is mogelijk! We starten op 30 januari 2023. Er zijn nog 6 plekken beschikbaar!

We starten op:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Jij herkent jezelf hierin?

Ik help je graag!

Hoe zou jij je voelen als...

…je over 6 maanden je interieurbedrijf zo hebt ingericht dat je er met 200% vertrouwen voor kunt gaan! Je regelmatig kunt sparren met andere interieurprofessionals die op hetzelfde punt staan als jij. Er iemand voor je is op momenten dat je het even lastig vind, iemand die je verder kan laten groeien. Je ondertussen nog meer leert over het interieurvak, ondernemerschap en het (online) neerzetten van je bedrijf. Je hebt geen enkele reden meer om onzeker te zijn, jij weet hoe je je ambities kunt nastreven en je omzet kunt verdubbelen!  

Gratis download: meer klanten en omzet

Of je nu inmiddels een goedlopende interieurbusiness hebt opgebouwd of nog niet zo lang geleden bent begonnen. Als ambitieuze interieurprofessional droom jij van meer!

Deze download bevat de 5 stappen die ik (Mignon) keer op keer neem als ik met mijn bedrijf in een groeifase zit.

Where you are a year from now. Is a reflection of the choices you make today...

Wat gaan we tijdens the Next Level groepseditie doen?

We gaan aan de slag met het uitbreiden van jouw interieurkennis. Maar je gaat ook groeien binnen het ondernemerschap. We gaan kijken hoe je offertes op een juiste manier kunt uitwerken, maar gaan ook aan de slag met jouw personal branding en marketing. Daarnaast krijg je hands on tips van Mignon over het consistent aantrekken van jouw ideale klant en hoe je mindset van invloed is op je eigen succes. 

Kortom, in 6 maanden werk je niet alleen aan een 2.0 versie van je interieurbedrijf, je maakt ook zelf de nodige persoonlijke groei door. Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat jij vol vertrouwen kunt doorgroeien! 

 

Alles over de
Next Level groepseditie

Extra’s

Early bird goodiebag t.w.v. 150 euro

Aanmelden is mogelijk! We starten op 30 januari 2023. Er zijn nog 6 plekken beschikbaar!

Enthousiast over het groepsprogramma?

Op dit moment zijn de deuren gesloten. Wil je als allereerste op de hoogte worden gebracht wanneer aanmelden weer mogelijk is? Laat dan je naam en mailadres achter in onderstaand formulier en je ontvangt als allereerste bericht!

Waarom The Next Level groepseditie?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk zelf inmiddels ruim 16 jaar als interieurontwerper én zelfstandig ondernemer. Ik weet nog goed toen ik mijn interieurbedrijf destijds startte, hoe lastig het kon zijn om er een volledig salaris uit te halen. Al snel ontdekte ik dat je mindset van grote invloed is op het succes dat je bereikt. Jouw definitie van succes! 

Wat ik vaak zie gebeuren is dat startende interieurprofessionals vol enthousiasme en energie beginnen maar daarna in een ‘gat’ vallen. Het op eigen benen staan kan soms zwaar zijn, zeker als je nieuw bent in de branche maar ook in het ondernemerschap. Het is een bumpy road die gepaard gaat met uitdagingen binnen je interieurbedrijf, maar ook de nodige spiegels die je krijgt voorgeschoteld aan jezelf. Als je mij destijds had verteld dat het ondernemerschap zóveel mindset en persoonlijke ontwikkeling was geweest, had ik je niet geloofd.

Door de jaren heen ben ik zelf gaan inzien wat het effect van je mindset op je onderneming is. Hoe jouw persoonlijke groei zorgt voor bedrijfsgroei en visa versa. 

Daarnaast weet ik ook dat het ondernemerschap soms enorm eenzaam kan zijn. Je komt voor veel keuzes te staan, de ene makkelijker dan de andere. Maar wat is nu de juiste keuze voor jou? 

Met het Next Level groepsprogramma wil ik jou samenbrengen met gelijkgestemden. Andere startende interieurprofessionals die tegen precies dezelfde dingen aanlopen als jij. Om je te laten zien en ervaren dat je niet alleen bent. En dat al die pieken en dalen oké zijn. 

Maar ik wil er ook voor je zijn, als klankbord met de nodige dosis ervaring in het vak en ondernemerschap. Ik wil je spiegels voorhouden, opdrachten laten maken en uitdagingen geven zodat je 200% vertrouwen krijgt in jezelf én het ondernemerschap. Dat je weet wat je waard bent, daar voor gaat staan en het uitstraalt. Want jij verdient het om gezien te worden, jij verdient het om Next Level te gaan! 

Deze interieurondernemers gingen je voor…

Meestgestelde vragen

De Next Level groep editie is speciaal bedoeld voor de startende interieurprofessional.

De PRO interieurstyling opleiding is een opleiding tot zelfstandig interieurstylist. The Next Level groepseditie is er speciaal voor als je al gestart bent als interieurstylist.

Het verschil tussen beiden is dat je bij The Next Level interieurondernemer coaching 1 op 1 begeleiding krijgt 100% toegespitst op jouw bedrijf en jouw behoeften. 

Iedere twee weken (om de week) is er een zoom sessie met de gehele groep. Tijdens deze sessies bespreken we de opdrachten en vragen, krijg je extra uitleg over bepaalde onderwerpen en is er een Q&A.

De sessies zijn in de avond van 20.00  tot 22.00 uur en zijn afwisselend op di, wo of do.

Wanneer je er een keer niet bij kunt zijn kan je altijd de opname terugkijken.

De 1 op 1 sessies kan je eenvoudig zelf inplannen via Calendly op een moment dat het in jouw agenda past.

Ja het is belangrijk dat je al gestart bent als interieurstylist / interieurontwerper.

Ja je kunt ook in drie termijnen betalen.

Nee we zijn niet aangesloten. Maar besef je dat je als ondernemer sowieso al direct de 21% btw kunt terugvragen bij je BTW aangifte. En dat je het traject kan wegboeken als bedrijfskosten en dit is 100% aftrekbaar.

Daarnaast ben ik van mening dat op het moment dat je bereid bent in jezelf en in je bedrijf te investeren je er ook alles aan zult doen om er het maximale uit te halen voor jezelf en je dit dus ook dubbel en dwars terug gaat verdienen!