Opleidingen & trajecten
Interieurstyling

Droom jij er al jaren van om van jouw passie voor interieur je werk te maken en elke dag iets te doen waar je energie van krijgt? Of heb jij al een tijdje een interieurstyling business en voel je dat je er méér uit zou kunnen halen, maar heb je geen idee hoe?

Schrijf je in voor één van onze interieurstyling opleidingen of trajecten en maak je droom om een succesvolle interieurstyling business te runnen realiteit!

PRO Interieurstyling Opleiding

Ga jij jouw droom waarmaken om te werken als interieurstylist? Denk jij alleen maar “dat wil ik ook kunnen!” bij het zien van prachtige interieurs in magazines en op tv? Jij bent een échte interieurliefhebber en voelt dat het nu tijd is om elke dag iets te doen waar je blij van wordt. Jij wilt graag professioneel aan de slag als interieurstylist, maar waar begin je? Dan is de PRO interieurstyling opleiding iets voor jou!

Deze interieuropleiding hebben we speciaal voor jou ontwikkelt als jij er al een tijdje van droomt om van je interieurpassie je werk te maken!

Je hebt de eerste stappen naar je droom om te werken als interieurstylist gezet en bent je eigen bedrijf begonnen. Nu begint het pas echt! Of je hebt al de nodige ervaring opgedaan als interieurstylist en bent klaar voor de volgende stap. Want je wéét dat er meer in zit. Maar je loopt vast, ziet door de bomen het bos niet meer en wordt overladen door onzekerheid. Dan is het Next Level Traject voor interieur ondernemers misschien iets voor jou!

Het Next Level Traject is een maatwerk traject dat speciaal is ingericht op jouw behoeften en interieurstyling business. Een halfjaar lang krijg je intensieve 1-op-1-begeleiding om jouw interieurbedrijf naar the next level te tillen!

Next level Traject voor interieur ondernemers

Business Boost voor interieur professionals

Yes, je bent al een tijdje bezig met jouw interieurstyling business. In principe heb je niks te klagen. Het loopt prima. Maar je weet ook dat je er veel meer uit kunt halen. Je barst van de ideeën, maar weet niet waar je moet beginnen. Of je zit vast en kunt wel wat inspiratie gebruiken. Dan is de Business Boost voor interieur professionals wel iets voor jou!

De Business Boost is een sessie van 4 uur waarin je met Mignon, ervaren interieurontwerper en ondernemer, gaat sparren over jouw business. Naderhand heb je een actieplan vol concrete stappen en weet je precies wat je kunt doen om je bedrijf te boosten.

Stop waiting for tomorrow start now