Geef jouw interieurstyling business
een flinke boost!

Yes, je bent al een tijdje bezig met jouw interieurstyling business. In principe heb je niks te klagen. Het loopt prima. Maar diep vanbinnen weet je ook dat je er veel meer uit kunt halen. Je bent ambitieus en enthousiast om er écht wat van te maken.

Je barst van de ideeën. Superleuk, maar daardoor heb je totaal geen idee waar je moet beginnen of maak je nooit iets echt af. Of je zit juist vast en kunt daarom wel wat inspiratie gebruiken. Dan is het fijn om iemand te hebben die kritisch met je meekijkt. Iemand die je weer een scherpe visie meegeeft en die jou misschien wel even die spreekwoordelijke schop onder de kont kan geven…

Jij herkent jezelf hierin

Wij helpen je graag!

Interieurstyling business boost

Jij zoekt iemand die met je meedenkt en samen met jou een plan van aanpak maakt om echt stappen te kunnen zetten met je interieurstyling business. Dan is de Business Boost voor interieurondernemers wel iets voor jou! Tijdens de Business Boost ga je, samen met Mignon, op een inspirerende locatie aan het strand van Den Haag sparren over jouw bedrijf.

Het allerbelangrijkste vinden wij namelijk dat jij plezier hebt in je werk. En dat dit goed te combineren is met alles wat jij wil in je leven, zowel privé als zakelijk. Een mede-ondernemer die met je meedenkt, die je kritische vragen stelt en conceptmatig meedenkt, kan veel verheldering en inspiratie geven om weer verder te gaan. Tijdens de Business Boost werken we op een laagdrempelige manier in een relaxte en ontspannen sfeer aan jouw bedrijf.

Alles over de Business Boost voor interieurprofessionals

Tijdens de Business Boost kijken we hoe we jouw bedrijf het beste vorm kunnen geven. Tijdens een sessie van 4 uur werken we dus echt aan jouw bedrijf. Je mag al jouw (vakinhoudelijke) vragen stellen en problemen of ideeën voorleggen. Mignon beantwoordt met liefde al jouw vragen op basis van haar eigen ervaring in interieurstyling en als ondernemer.

Plan van aanpak

We bepreken jouw doelen, waar je heen wilt met je interieurbedrijf en maken vervolgens samen een plan van aanpak. Het is een intensieve sessie waarna jij naar huis gaat met concrete stappen om zelf jouw business te boosten.

Inchecksessie

Na 4 weken checken we bij je in tijdens een korte Zoom-call. We vinden het leuk om te horen hoe het met jouw acties gaat en of we nog ergens bij kunnen helpen.

Wil jij graag een Business Boost inplannen?

Mijn naam is
Mignon van de Bunt

Ik ben al meer dan 16 jaar werkzaam als zelfstandig interieurontwerper, stylist en productdesigner. En met succes! Ik mag elke dag doen waar ik energie van krijg. Daarnaast onderneem ik al ruim 25 jaar in verschillende branches en run ik momenteel samen met mijn man Erik vier (interieur)bedrijven.

Mede door mijn eigen uitdagingen, als gevolg van ziekte, ben ik gemotiveerd om mijn dromen en doelen na te jagen en het beste uit mijn leven te halen. Jou gun ik dat ook! Daarom is het begeleiden van andere ambitieuze professionals ook één van mijn grootste passies.

Deze interieurondernemers gingen je voor…

Create a vision that makes you wanna jump out of bed in the morning

Klaar om jouw

interieur business

te boosten?