Wil jij jouw
interieurbedrijf
écht succesvol maken?

Til in 6 maanden jouw interieurbedrijf naar een hoger niveau, door te sparren met gelijkgestemden, je kennis over het vak én ondernemerschap te vergroten, zodat je een succes kunt maken van jouw interieurstyling business.

Dit aanbod is momenteel verlopen. Wil je toch nog graag deelnemen? Dan verwijzen we je door naar de algemene pagina over het programma. Daar kun je zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn en of aanmelden nog mogelijk is.

Wil jij jouw
interieurbedrijf
écht succesvol maken?

Til in 6 maanden jouw interieurbedrijf naar een hoger niveau, door te sparren met gelijkgestemden, je kennis over het vak én ondernemerschap te vergroten, zodat je een succes kunt maken van jouw interieurstyling business.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk! Tot en met donderdag 3 november 09.00 uur betaal je 1.997 euro in plaats van het early bird tarief van 2.049 euro of het reguliere tarief van 2.197. Daarnaast ontvang je een goodiebag t.w.v. 150 euro én nog 2 exclusieve PRE SALE bonussen t.w.v. 698 euro. Er zijn nog 9 (van de 10) plekken beschikbaar!

Dit aanbod verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dit aanbod verloopt over:

Dagen
Uren

Jij herkent jezelf hierin?

Ik help je graag!

Hoe zou jij je voelen als...

…je over 6 maanden je interieurbedrijf zo hebt ingericht dat je er met 200% vertrouwen voor kunt gaan! Je regelmatig kunt sparren met andere interieurprofessionals die op hetzelfde punt staan als jij. Er iemand voor je is op momenten dat je het even lastig vind, iemand die je verder kan laten groeien. Je ondertussen nog meer leert over het interieurvak, ondernemerschap en het (online) neerzetten van je bedrijf. Je hebt geen enkele reden meer om onzeker te zijn, jij weet hoe je je ambities kunt nastreven en je omzet kunt verdubbelen!  

Where you are a year from now. Is a reflection of the choices you make today...

Wat gaan we tijdens the Next Level groepseditie doen?

We gaan aan de slag met het uitbreiden van jouw interieurkennis. Maar je gaat ook groeien binnen het ondernemerschap. We gaan kijken hoe je offertes op een juiste manier kunt uitwerken, maar gaan ook aan de slag met jouw personal branding en marketing. Daarnaast krijg je hands on tips van Mignon over het consistent aantrekken van jouw ideale klant en hoe je mindset van invloed is op je eigen succes. 

Kortom, in 6 maanden werk je niet alleen aan een 2.0 versie van je interieurbedrijf, je maakt ook zelf de nodige persoonlijke groei door. Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat jij vol vertrouwen kunt doorgroeien! 

 

Alles over de
Next Level groepseditie

Extra’s

Early bird goodiebag t.w.v. 150 euro

EXCLUSIEVE WACHTLIJST BONUSSEN T.W.V. 698 EURO

Aanmelden is vanaf nu mogelijk! Tot en met donderdag 3 november 09.00 uur betaal je 1.997 euro in plaats van het early bird tarief van 2.049 euro of het reguliere tarief van 2.197. Daarnaast ontvang je een goodiebag t.w.v. 150 euro én nog 2 exclusieve PRE SALE bonussen t.w.v. 698 euro. Er zijn nog 9 (van de 10) plekken beschikbaar!

Enthousiast over het groepsprogramma?

Op dit moment zijn de deuren gesloten. Wil je als allereerste op de hoogte worden gebracht wanneer aanmelden weer mogelijk is? Laat dat je naam en mailadres achter in onderstaand formulier en je ontvangt als allereerste bericht!

Enthousiast over het groepsprogramma?

Heb je een vraag over the Next Level groepseditie? Of wil je graag 200% zeker weten dat dit groepscoachingstraject op dit moment de juiste keuze voor je is? Dan kun je een gratis kennismaking inplannen met Mignon. Je kunt op dat moment al je vragen en gedachten voorleggen, waarbij Mignon je van eerlijk advies zal voorzien. Zodat je daarna met alle vertrouwen kunt deelnemen aan het groepstraject. 

Plan hier alleen jouw kennismaking als je écht de ambitie hebt om je interieurbedrijf te laten groein en écht next level te gaan. 

Waarom The Next Level groepseditie?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk zelf inmiddels ruim 16 jaar als interieurontwerper én zelfstandig ondernemer. Ik weet nog goed toen ik mijn interieurbedrijf destijds startte, hoe lastig het kon zijn om er een volledig salaris uit te halen. Al snel ontdekte ik dat je mindset van grote invloed is op het succes dat je bereikt. Jouw definitie van succes! 

Sinds 2019 bestaat de PRO interieurstyling opleiding. Een vakinhoudelijke interieuropleiding mét modules over hoe je als ondernemer in de interieurbranche kunt starten. Inmiddels zijn er al vele enthousiaste deelnemers geweest. Heb ik velen hun dromen werkelijkheid zien maken, door te kiezen voor de interieurstyling opleiding.

Wat ik ook heb zien gebeuren is dat velen daarna in een ‘gat’ vallen. Het op eigen benen staan kan soms zwaar zijn, zeker als je nieuw bent in de branche maar ook in het ondernemerschap. Het is een bumpy road die gepaard gaat met uitdagingen binnen je interieurbedrijf, maar ook de nodige spiegels die je krijgt voorgeschoteld aan jezelf. Als je mij destijds had verteld dat het ondernemerschap zóveel mindset en persoonlijke ontwikkeling was geweest, had ik je niet geloofd.

Door de jaren heen ben ik zelf gaan inzien wat het effect van je mindset op je onderneming is. Hoe jouw persoonlijke groei zorgt voor bedrijfsgroei en visa versa. 

Daarnaast weet ik ook dat het ondernemerschap soms enorm eenzaam kan zijn. Je komt voor veel keuzes te staan, de ene makkelijker dan de andere. Maar wat is nu de juiste keuze voor jou? 

Met The Next Level groepseditie wil ik jou samenbrengen met gelijkgestemden. Andere startende interieurprofessionals die tegen precies dezelfde dingen aanlopen als jij. Om je te laten zien en ervaren dat je niet alleen bent. En dat al die pieken en dalen oké zijn. 

Maar ik wil er ook voor je zijn, als klankbord met de nodige dosis ervaring in het vak en ondernemerschap. Ik wil je spiegels voorhouden, opdrachten laten maken en uitdagingen geven zodat je 200% vertrouwen krijgt in jezelf én het ondernemerschap. Dat je weet wat je waard bent, daar voor gaat staan en het uitstraalt. Want jij verdient het om gezien te worden, jij verdient het om Next Level te gaan! 

Deze interieurondernemers gingen je voor…

Meestgestelde vragen

De Next Level groep editie is speciaal bedoeld voor de startende interieurprofessional.

De PRO interieurstyling opleiding is een opleiding tot zelfstandig interieurstylist. The Next Level groepseditie is er speciaal voor als je al gestart bent als interieurstylist.

Het verschil tussen beiden is dat je bij The Next Level interieurondernemer coaching 1 op 1 begeleiding krijgt 100% toegespitst op jouw bedrijf en jouw behoeften. 

Iedere twee weken (om de week) is er een zoom sessie met de gehele groep. Tijdens deze sessies bespreken we de opdrachten en vragen, krijg je extra uitleg over bepaalde onderwerpen en is er een Q&A.

De sessies zijn in de avond van 20.00  tot 22.00 uur en zijn afwisselend op di, wo of do.

Wanneer je er een keer niet bij kunt zijn kan je altijd de opname terugkijken.

De 1 op 1 sessies kan je eenvoudig zelf inplannen via Calendly op een moment dat het in jouw agenda past.

Ja het is belangrijk dat je al gestart bent als interieurstylist / interieurontwerper.

Ja je kunt ook in drie termijnen betalen.

Nee we zijn niet aangesloten. Maar besef je dat je als ondernemer sowieso al direct de 21% btw kunt terugvragen bij je BTW aangifte. En dat je het traject kan wegboeken als bedrijfskosten en dit is 100% aftrekbaar.

Daarnaast ben ik van mening dat op het moment dat je bereid bent in jezelf en in je bedrijf te investeren je er ook alles aan zult doen om er het maximale uit te halen voor jezelf en je dit dus ook dubbel en dwars terug gaat verdienen!