Mijn 5 grootste fouten als interieurondernemer & hoe jij ze voorkomt!

Ondernemen: ik vind het serieus het leukste dat er is. Maar misschien ook wel het meest confronterende. Als ondernemer wordt er met regelmaat een flinke spiegel voorgehouden die je wijst op alles wat tóch (nog) niet zo lekker loopt.

Je hebt geen bedrijfsplan gemaakt of nagedacht over hoe jij zichtbaar gaat zijn bij je ideale opdrachtgever. Je hebt het gevoel dat je eigenlijk gewoon maar wat doet. En daardoor maak je fouten. Daardoor loopt jouw interieurstyling business (nog) niet zoals je had gehoopt. Je weet gewoon dat er meer in zit. Maar welke fouten moet je dan niet (meer) maken?

Ik durf na 16 jaar echt wel te zeggen dat ik een heel duurzaam en succesvol bedrijf heb opgebouwd. Echter, dit is ook niet zonder slag of stoot gegaan. Er waren ook genoeg momenten dat ik de handdoek in de ring wilde gooien en het echt niet meer leuk vond.

Als ik terugkijk, waren juist dit de momenten waarop ik enorm ben gegroeid als persoon en als ondernemer.

Ik spreek met regelmaat (interieur) ondernemers en ik zie ze dezelfde fouten maken als ik toentertijd heb gemaakt. En om jou als (startend) interieurprofessional te behoeden voor die fouten, deel ik een aantal van die (ondernemers)fouten in mijn 16 jaar als interieurprofessional.

Vul het onderstaande formulier in en je hebt mijn grootste ondernemers fouten én hoe jij ze voorkomt binnen enkele minuten in je mailbox.

groeien als interieur ondernemer

Vraag 'm gratis aan!

Vul je gegevens in en zorg er direct voor dat jij deze 5 ondernemers fouten niet (meer) maakt.

"You don't grow when you're comfortable"