BYIB
Membership

Wil jij je als interieurprofessional graag verbinden met collega’s? Regelmatig leuke live dagen kunnen bezoeken voor het opdoen van inspiratie of kennis? En wil jij een plek waar je altijd terecht kan met vragen? Dan is het BYIB membership iets voor jou!

Het BYIB membership! 
Een membership die jou als interieurprofessional vele voordelen en inspiratie biedt!

Lees snel verder wat het membership allemaal inhoud!

Masterclass 'Hoe bepaal je jouw tarieven'

Met het membership krijg je

Jouw investering bedraagt slechts 57,- euro incl. btw per jaar en daarvoor krijg je dus heel veel kennis, mogelijkheden om jouw vragen te stellen aan experts, bij te leren over verschillende onderwerpen, collega’s te ontmoeten en nog veel meer!

Alle info op een rij

Iedere maand organiseren we verschillende live dagen. Dit kunnen dagen zijn bij verschillende merken en leveranciers door heel Nederland en Belgie.

Het doel van de live dagen is om jou als Interieurprofessional te blijven inspireren, in contact te brengen met interessante merken en leveranciers in de branche en trainingen te bieden om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Daarnaast is een grote meerwaarde van deze live dagen dat je collega’s ontmoet waarmee je kunt sparren en ervaringen kunt delen.

Voorbeelden van een aantal bedrijven zijn onder andere Sanitairwinkel, HK Living, Deco Legno, Cosentino, Orac Decor, Vestingh paint, Nilson beds, Flinders en vele anderen.

We hebben een online community waar jij als interieurprofessional online kan connecten met collega’s.

We hebben een bedrijven sector met bedrijven die graag met jou willen samen werken.

Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen of ervaringen te delen.

Er is een maandelijkse live Q&A en/of een inspiratie sessie over verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan: hoe kom je aan klanten, marketing, SEO, hoe bepaal je jouw tarief etc etc.

 

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je van ons een bevestigingsmail en een aparte mail voor toegang tot de community. Houd voor de zekerheid je spam in de gaten. Je zou binnen 48 uur je toegang moeten ontvangen.

Niets ontvangen? Laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar info@buildyourinteriorbusiness.nl

In de community vind je een speciaal menu item voor het boeken van de live dagen. Je komt dan in een soort webshop omgeving waar je alle live dagen kunt zien waar je je op dat moment voor kunt aanmelden.

Je meld je aan voor een lidmaatschap van 1 jaar. Na dit jaar wordt je lidmaatschap automatisch verlengd.

Wil je geen verlenging? Laat het ons dan een maand voordat je lidmaatschap afloopt even weten door een mailtje te sturen naar info@buildyourinteriorbusiness.nl.

Nee, helaas is het voor het membership niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Live dagen partners