BYIB
Membership

Wil jij je als interieurprofessional graag verbinden met collega’s? Regelmatig leuke live dagen kunnen bezoeken voor het opdoen van inspiratie of kennis? En wil jij een plek waar je altijd terecht kan met vragen? Dan is het BYIB membership iets voor jou!

Het BYIB membership! 
Een membership die jou als interieurprofessional vele voordelen en inspiratie biedt!

Lees snel verder wat het membership allemaal inhoud!

Met het membership krijg je

Jouw investering bedraagt slechts 97,- euro incl. btw per jaar en daarvoor krijg je dus heel veel kennis, mogelijkheden om jouw vragen te stellen aan experts, bij te leren over verschillende onderwerpen, collega’s te ontmoeten en nog veel meer!

Alle info op een rij

Iedere maand organiseren we verschillende live dagen. Dit kunnen dagen zijn bij verschillende merken en leveranciers door heel Nederland en Belgie.

Het doel van de live dagen is om jou als Interieurprofessional te blijven inspireren, in contact te brengen met interessante merken en leveranciers in de branche en trainingen te bieden om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Daarnaast is een grote meerwaarde van deze live dagen dat je collega’s ontmoet waarmee je kunt sparren en ervaringen kunt delen.

Voorbeelden van een aantal bedrijven zijn onder andere Sanitairwinkel, HK Living, Deco Legno, Cosentino, Orac Decor, Vestingh paint, Nilson beds, Flinders en vele anderen.

We hebben een online community waar jij als interieurprofessional online kan connecten met collega’s.

We hebben een bedrijven sector met bedrijven die graag met jou willen samen werken.

Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen of ervaringen te delen.

Er is een maandelijkse live Q&A en/of een inspiratie sessie over verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan: hoe kom je aan klanten, marketing, SEO, hoe bepaal je jouw tarief etc etc.

 

Ja de 20% korting geldt op alle trainingen en opleidingen van Build Your Interior Business.

Ja, de sparring sessies met Mignon zijn door iedereen te boeken. Of je nog wilt gaan starten, net begonnen bent of al jaren bezig bent dat maakt niet uit.

Misschien barst je van de ideeën. Maar heb je daardoor totaal geen idee waar je moet beginnen of maak je nooit iets echt af. Of je zit juist vast en kunt daarom wel wat inspiratie gebruiken.

Dan is het fijn om iemand te hebben die kritisch met je meekijkt. Iemand die je weer een scherpe visie meegeeft en die jou misschien wel even die spreekwoordelijke schop onder de kont kan geven…

Tijdens een 2 uur durende sparring sessie met Mignon krijg je weer de handvaten die je nodig hebt om verder te komen.

Na aanmelding ontvang je van ons een mail om in overleg de afspraak in te plannen. De sparring sessie kan live bij Mignon in de studio of online via zoom.

Normaal bedraagt deze sessie 325,- euro excl btw en met jouw membership krijg je dus 20% korting!

Iedere twee maanden op de laatste vrijdag van de maand zijn de vrijdagmiddag borrels (jan, mrt, mei, juli, sept, nov).

Het is voor de organisatie wel belangrijk dat je van te voren laat weten of je aanwezig bent zodat wij genoeg hapjes en drankjes in huis hebben!

De borrel vindt plaats van 17.00 – 19.00 uur.

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je van ons een bevestigingsmail en een aparte mail voor toegang tot de community. Houd voor de zekerheid je spam in de gaten. Je zou binnen 48 uur je toegang moeten ontvangen.

Niets ontvangen? Laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar info@buildyourinteriorbusiness.nl

In de community vind je een speciaal menu item voor het boeken van de live dagen. Je komt dan in een soort webshop omgeving waar je alle live dagen kunt zien waar je je op dat moment voor kunt aanmelden.

Superleuk dat je met een van de opleidingen of overige activiteiten mee wilt gaan doen. Als member heb je 20% korting!

Stuur ons een mailtje naar info@buildyourinteriorbusiness.nl dat je als member wilt deelnemen en je ontvangt van ons een betaallink met korting.

Je meld je aan voor een lidmaatschap van 1 jaar. Na dit jaar wordt je lidmaatschap automatisch verlengd.

Wil je geen verlenging? Laat het ons dan een maand voordat je lidmaatschap afloopt even weten door een mailtje te sturen naar info@buildyourinteriorbusiness.nl.

Nee, helaas is het voor het membership niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Live dagen partners