Succesvol ondernemen als
interieurstylist!

Leer middels het vernieuwde online programma alles over het ondernemerschap, zodat jij met  jouw interieurskills een succesvol interieurbedrijf kunt creëren! Qua creativiteit heb je niets te klagen, ideeën genoeg maar het daadwerkelijke ondernemen kan best een uitdaging zijn. Ben jij klaar voor succesvol ondernemen als interieurstylist? 

Hoe fijn zou het zijn als je alles leert over het ondernemen, accountable gehouden word door een coach en gelijkgestemden en je stap voor stap het ondernemen helemaal eigen maakt?

Word succesvol interieurstylist en maak je dromen waar! ; Succesvol ondernemen als interieurstylist

Als interieurstylist herken jij het volgende

Wat als jij binnen no-time jouw

interieurbedrijf succesvol draaiende hebt?

Je weet precies wat er komt kijken bij het succesvol maken van jouw bedrijf. Alle ondernemerschapskennis heb je ontwikkeld. En je hebt een gezonde bedrijfsstructuur gebouwd, zowel in je aanbod, positionering als in je financiën en strategie. Je hoeft niet langer onzeker te zijn, want vanaf nu kan jij succesvol ondernemen als interieurstylist!

Wat je leert in het online programma:

In het online programma krijg je toegang tot verschillende modules, opdrachten en templates om je kennis in het ondernemerschap te vergroten

Tijdens de maandelijkse online groepscoaching ga je de diepte in. Je leert wat de juiste strategie is voor jouw bedrijf, welke stappen je hiervoor moet zetten en gaat hier ook daadwerkelijk mee aan de slag. Want het interieurvak uitoefenen is één, het ondernemerschap neemt weer hele andere kennis en taken met zich mee. 

Na het online programma sta jij zo stevig in jouw schoenen dat het je lukt om een succesvol interieurbedrijf te bouwen. 

Alles over het online programma:
succesvol ondernemen als interieurstylist

Even samengevat de onderwerpen die aan bod komen:
Het programma bestaat verschillende online modules. Je hebt direct toegang tot alle modules en je kan deze in je eigen tijd en tempo volgen.

Je kunt op ieder moment instromen!

Tijdelijk betaal je  slechts 897,- incl. btw 
In plaats van de reguliere prijs a € 1197,- incl. btw

Daarnaast krijg je:

Waarom een online programma voor

interieurprofessionals?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk zelf inmiddels ruim 17 jaar als interieurontwerper én zelfstandig ondernemer. Mijn ondernemersreis begon al op mijn 16e. Of eigenlijk al sinds klein meisje. Ik kom uit een echt ondernemersgezin en alles over het ondernemerschap is mij dus met de paplepel ingegoten.

Door te doen ontdekte ik al snel alles wat er bij het ondernemerschap hoort. Ik liet mij niet weerhouden door beperkende overtuigingen. De drive om te ondernemen was daar veel te sterk voor. Van boekhoudprogramma’s tot een aanbod bedenken. Van een website (laten) bouwen, tot bouwen aan mijn online zichtbaarheid via social media. Ik ging ermee aan de slag en haalde er ontzettend veel wijze lessen en voldoening uit.

Inmiddels ben ik al heel wat jaren ondernemer en weet ik precies wat je binnen de ondernemersrol nodig hebt om een succesvol interieurbedrijf te bouwen. En daar wil ik jou dolgraag bij helpen! Want het is zonde als jij je laat weerhouden enkel door je onzekerheid op het gebied van het ondernemerschap.
Middels het online programma wil ik jou alles leren wat je nodig hebt om succesvol te ondernemen. Zodat jij naast een hele goede interieurstylist óók een hele goede ondernemer kunt zijn!

Word succesvol interieurstylist en maak je dromen waar!; Succesvol ondernemen als interieurstylist
Succesvol ondernemen als interieurstylist; Interieurstyling business

Meestgestelde vragen

Na het bevestigen van jou deelname krijg je van ons een mail met toegang tot de community en de online leeromgeving. In de online leeromgeving staan alle video’s, werkboeken, opdrachten en templates die je nodig hebt per module.

Ook vind je hier het overzicht met de datums van alle online coachsessies en Q&A sessies.

Je kunt op ieder moment instromen in het online programma.

In het online programma ga je de diepte in op het stuk ondernemerschap en hoe jij een succesvol bedrijf opzet als interieur professional. Daarnaast is er in het online programma de online groepscoaching en de online groepstraining Q&A’s.

Er is geen directe 1 op 1 begeleiding. 

Het Next Level programma is er voor de interieurstylist die minimaal al zo’n 2 jaar aan het ondernemen is, een basis heeft staan en exponentieel wilt groeien. Tijdens dit programma krijg je intensieve 1op1 begeleiding.

Wil je het vak nog leren of beter onder de knie krijgen? Dan ben je op je plek bij de PRO opleiding.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt in 3 termijnen betalen. Kies dan bij betaalmethoden voor de optie KLARNA en dan wijst het zich verder vanzelf.

Nee we zijn niet aangesloten. Maar besef je dat je als ondernemer de 21% btw kunt terugvragen en dat je opleidingskosten kan wegboeken als bedrijfskosten en dit is 100% aftrekbaar.

Daarnaast ben ik van mening dat op het moment dat je bereid bent in jezelf te investeren om je dromen waar te maken je er ook alles aan zult doen om er het maximale uit te halen voor jezelf en je dit dus ook dubbel en dwars terug gaat verdienen!