Wil jij
interieurstylist
worden?

Leer in 6 maanden alles over het interieurvak: van hoe je goed ontwerp kunt maken voor opdrachtgevers, 3D tekenen in SketchUp, je tarieven bepalen tot een toekomstgericht bedrijf opbouwen als zelfstandig ondernemer.

Een complete interieurstyling opleiding die jou alle handvatten geeft om een succesvolle start te maken als interieurstylist!

Op 17 September start editie 15!

Interieurstyling opleiding

Herken jij jezelf in 1 of meerdere punten?

Stel je eens voor dat je over 6 maanden volwaardig

zelfstandig interieurstylist bent

Je precies weet waar een sterk interieurplan uit bestaat en dit ook zelf helemaal kunt uitvoeren, maar je bezit ook de juiste skills over het ondernemerschap, zodat je daadwerkelijk voor opdrachtgevers aan de slag kunt gaan. Je hoeft niet langer te dromen om als zelfstandig interieurstylist aan de slag te gaan, je bént zelfstandig interieurstylist en werkt aan de tofste opdrachten.

That dream was planted in your heart for a reason.

Word succesvol interieurstylist en maak je dromen waar! ; Succesvol ondernemen als interieurstylist

Wat je leert tijdens de interieurstyling opleiding:

Je krijgt 5 modules met vakinhoudelijke interieurkennis. Denk hierbij aan het maken van een programma van eisen, het analyseren van de wensen van je opdrachtgever en het maken van een ontwerp. Daarnaast leer je ook alles over verschillende soorten interieurstijlen, verlichting, materialen en kleurkeuzes. Dit in een combinatie van online lessen, uitdagende opdrachten en groepscalls.

Naast vakinhoudelijke interieurkennis, werk je ook aan een sterke basis als ondernemer. Je gaat echt je eigen onderneming opzetten. Je ontdekt wat jouw ‘why’ is: waarom je zo graag interieurstylist wilt worden en wie jouw ideale klant is. Daarnaast leer je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt én daar de juiste prijs voor durft te vragen. Maar we gaan ook aan de slag met het maken van een plan hoe jij bij jouw ideale klant onder de aandacht komt.

Kortom, in 6 maanden leer je tijdens de interieurstyling opleiding niet alleen alles over het interieurvak, je hebt ook echt je eigen onderneming opgezet. Je maakt jouw droom werkelijkheid: je bént zelfstandig interieurstylist.

Alles over de
PRO interieurstyling opleiding

Profiteer van de Pre Earlybird en ontvang tot 22 juni een korting van 400,-

Extra’s

Op 17 September start editie 15! 

Zij rondde de interieurstyling opleiding af:

Waarom de PRO

interieurstyling opleiding?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk inmiddels alweer 17 jaar als zelfstandig interieurstylist. In die jaren heb ik alle fases van het interieurvak en ondernemerschap meerdere malen doorlopen. Ik heb mijn neus gestoten, harde lessen geleerd, maar ook een goede basis neergezet en de juiste kennis verzamelt om tot op de dag van vandaag nog steeds voor hele toffe opdachtgevers te mogen werken.

Doen wat je het meest blij maakt

Sinds 2019 bestaat de PRO interieurstyling opleiding. De opleiding is ontstaan omdat ik het iedereen gun datgene te doen wat je het meest blij maakt. En omdat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis over het vak en ondernemerschap met jou te delen.

Er bestaan inmiddels meerdere interieuropleidingen, maar bij iedere opleiding die ik tot nu toe heb gezien ontbreekt één onderdeel namelijk: de kennis en handvatten om óók echt aan de slag te gaan als interieurprofessional.

Daarnaast zijn er bijvoorbeeld veel online cursussen en opleidingen met hapklare online modules en dat is waar ik niet achter sta. Naar mijn mening kun je niet hapklaar, volledig zelfstandig alles leren over het interieurvak en ondernemerschap. Want jij bent jij, jij bent uniek en dat mag je ook terug zien in de uitvoering van jouw interieurplannen én onderneming. Daarom kijk ik heel graag ook 1:1 met je mee. Zodat je een interieurbedrijf gaat opzetten dat 200% bij je past!

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Om je alles te leren over het interieurvak, maar ook over het opzetten van je eigen interieurbedrijf. Zodat jij je hart kunt volgen, droom kunt gaan waarmaken en er zelfverzekerd voor kunt gaan! Want als je het mij vraagt is er geen mooier vak dan dat van een interieurstylist.

Word succesvol interieurstylist en maak je dromen waar!; Succesvol ondernemen als interieurstylist
Interieurstyling opleiding

Meestgestelde vragen

Nee, het is geen opleiding waarbij je een officieel diploma haalt.

Wel ontvang je een certificaat van deelname.

Je leert zowel het inhoudelijke interieurvak als het ondernemerschap van Mignon, met ruim 17 jaar ervaring als interieurontwerper én ondernemer van 4 bedrijven.

Nee, je hebt geen enkele ervaring nodig, alleen de nodige dosis enthousiasme, passie en ambitie om je droom waar te maken! Tijdens de interieurstyling opleiding krijg je in 10 modules alle kennis die nodig is om als zelfstandig interieurstylist aan de slag te kunnen gaan!

Het is handig om alvast wat tekenmateriaal te hebben zoals een schaalliniaal, tekenpotloden en fineliner. Maar hierover krijg je nog meer kennis en uitleg tijdens de opleiding. Daarnaast is een laptop met powerpoint en een stabiele internetverbinding nodig om de online lessen en Q&A’s te kunnen volgen.

Iedere twee weken (om de week) is er een zoom sessie met de gehele groep. Tijdens deze sessies bespreken we de opdrachten en vragen, krijg je extra uitleg over bepaalde onderwerpen of een masterclass. 

De sessies zijn in de avond om 20.00 uur en duren gemiddeld 1,5-2 uur en zijn op de di, wo of do avond.

Wanneer je er een keer niet bij kunt zijn kan je altijd de opname terugkijken.

Houdt er rekening mee dat je zo’n 8 tot 10 uur per week kwijt bent aan het doornemen van de lesstof en het maken van het huiswerk. 

Deze vraag beantwoord ik vanuit de reacties die ik de afgelopen jaren van deelnemers heb gekregen. Zij geven allemaal aan dat het stuk persoonlijke begeleiding binnen de opleiding heel erg waardevol is en dat ze dit bij andere opleidingen missen. Daarnaast zijn er livedagen en masterclasses die verder gaan dan alleen het interieurvak maar ook echt diepgang geven op het opzetten van je eigen onderneming. Hierdoor is onze opleiding niet te vergelijken met andere partijen.

Jazeker! Je krijgt echt alle kennis die je nodig hebt. We besteden 5 modules aan het inhoudelijke interieurvak en 5 modules aan het opzetten van je eigen bedrijf. 

Eerdere deelnemers zeggen zelfs méér te leren dan bij andere interieuropleidingen. 

Ja, dit is mogelijk. Je betaalt dan in 3 of 6 termijnen. 

Het lesmateriaal kun je in je eigen tijd volgen, de groeps Q&A’s en masterclasses zijn altijd op de di, wo of do avond van 20.00 tot 22.00 uur.

De livedagen zijn overdag. Deze data worden tijdig gecommuniceerd zodat je hier rekening mee kunt houden in je agenda en de live dagen kan je volgen wanneer je wilt.

De 1:1 gesprekken met Mignon zijn overdag en kan je in overleg inplannen op een moment dat het jou past.

De opleiding is er op gericht jou alle nodige kennis en handvatten te geven over het interieurvak en ondernemerschap, zodat je na het afronden van de opleiding als zelfstandig interieurstylist aan het werk kunt gaat. Dit kan fulltime of parttime zijn, passend bij jouw eigen wensen. 

Het is geen interieurcursus, het is een echte opleiding zodat je werkzaam kunt worden in het interieurvak. 

Nee we zijn niet aangesloten. Maar besef je dat je zodra jij je hebt ingeschreven bij de kvk je  met terugwerkende kracht de 21% btw kunt terugvragen en dat je opleidingskosten kan wegboeken als bedrijfskosten en dit is 100% aftrekbaar.

Daarnaast ben ik van mening dat op het moment dat je bereid bent in jezelf te investeren om je dromen waar te maken je er ook alles aan zult doen om er het maximale uit te halen voor jezelf en je dit dus ook dubbel en dwars terug gaat verdienen!