Wil jij
interieurstylist
worden?

Leer alles over het interieurvak: van hoe je een goed ontwerp kunt maken voor opdrachtgevers, tot een toekomstgericht bedrijf opbouwen als zelfstandig ondernemer.

De online interieurstyling opleiding die jou alle handvatten geeft om een succesvolle start te maken als zelfstandig interieurstylist!

Doe mee met de pilot editie die start op 1 oktober!

Herken jij jezelf in 1 of meerdere punten?

Stel je eens voor dat je volwaardig

zelfstandig interieurstylist bent

Je precies weet waar een sterk interieurplan uit bestaat en dit ook zelf helemaal kunt uitvoeren, maar je bezit ook de juiste skills over het ondernemerschap, zodat je daadwerkelijk voor opdrachtgevers aan de slag kunt gaan. Je hoeft niet langer te dromen om als zelfstandig interieurstylist aan de slag te gaan, je bént zelfstandig interieurstylist en werkt aan de tofste opdrachten.

That dream was planted in your heart for a reason.

Word succesvol interieurstylist en maak je dromen waar! ; Succesvol ondernemen als interieurstylist

Wat je leert tijdens de online interieurstyling opleiding:

Je krijgt 5 modules met vakinhoudelijke interieurkennis. Denk hierbij aan het maken van een programma van eisen, het analyseren van de wensen van je opdrachtgever en het maken van een ontwerp. Daarnaast leer je ook alles over verschillende soorten interieurstijlen, verlichting, materialen en kleurkeuzes. Dit in een combinatie van online lessen, handige werkboeken en uitdagende opdrachten.

Naast vakinhoudelijke interieurkennis, werk je ook aan een sterke basis als ondernemer. Je gaat echt je eigen onderneming opzetten. Je ontdekt wat jouw ‘why’ is: waarom je zo graag interieurstylist wilt worden en wie jouw ideale klant is. Daarnaast leer je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt én daar de juiste prijs voor durft te vragen. Maar we gaan ook aan de slag met het maken van een plan hoe jij bij jouw ideale klant onder de aandacht komt.

Kortom, je leert tijdens de online interieurstyling opleiding niet alleen alles over het interieurvak, je kunt ook echt je eigen onderneming opzetten. Je maakt jouw droom werkelijkheid: je bént zelfstandig interieurstylist.

Alles over de
Online interieurstyling opleiding

De reguliere prijs bedraagt 1097,- euro incl. btw

De investering voor de eerste 20 deelnemers aan de pilot versie bedraagt € 597,- euro incl. btw 

 

Extra’s

Bonus voor de 1e 10 deelnemers; een inspiratiedag waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt bij het ontwerpbureau van Mignon en ze je alles verteld over hoe zijn haar bedrijf heeft opgebouwd en ga je samen aan de slag met jouw businessplan.

Bonus voor de 1e 20 deelnemers; mogelijkheid om feedback te krijgen op je ontwerp opdrachten.

Zij rondde de interieurstyling opleiding af:

Waarom de online PRO

interieurstyling opleiding?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk inmiddels alweer 18 jaar als zelfstandig interieurstylist. In die jaren heb ik alle fases van het interieurvak en ondernemerschap meerdere malen doorlopen. Ik heb mijn neus gestoten, harde lessen geleerd, maar ook een goede basis neergezet en de juiste kennis verzamelt om tot op de dag van vandaag nog steeds voor hele toffe opdachtgevers te mogen werken.

Doen wat je het meest blij maakt

Sinds 2019 bestaat de PRO interieurstyling opleiding. De opleiding is ontstaan omdat ik het iedereen gun datgene te doen wat je het meest blij maakt. En omdat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis over het vak en ondernemerschap met jou te delen.

Er bestaan inmiddels meerdere interieuropleidingen, maar bij iedere opleiding die ik tot nu toe heb gezien ontbreekt één onderdeel namelijk: de kennis en handvatten om óók echt aan de slag te gaan als interieurprofessional.

Met deze online opleiding kan je in je eigen tijd en tempo alles leren wat er nodig is om succesvol interieurstylist te worden.

Overzichtelijke modules met werkboeken en video’s, te gekke masterclasses van onze experts en je word natuurlijk onderdeel van een hele leuke community en kan deelnemen aan alle inspirerende live dagen die we maandelijks organiseren. 

Ik kijk er enorm naar uit om je alles te leren over het interieurvak, maar ook over het opzetten van je eigen interieurbedrijf. Zodat jij je hart kunt volgen, droom kunt gaan waarmaken en er zelfverzekerd voor kunt gaan! Want als je het mij vraagt is er geen mooier vak dan dat van een interieurstylist.

Word succesvol interieurstylist en maak je dromen waar!; Succesvol ondernemen als interieurstylist
Interieurstyling opleiding

Meestgestelde vragen

Nee, het is geen opleiding waarbij je een officieel diploma haalt.

Wel is het mogelijk een certificaat te ontvangen. Hiervoor is het belangrijk dat je jouw ontwerp opdrachten instuurt voor beoordeling.

Daarbij leer je zowel het inhoudelijke interieurvak als het ondernemerschap van Mignon, met ruim 18 jaar ervaring als interieurontwerper én ondernemer van 4 bedrijven.

Nee, je hebt geen enkele ervaring nodig, alleen de nodige dosis enthousiasme, passie en ambitie om je droom waar te maken! Tijdens de interieurstyling opleiding krijg je in 10 modules alle kennis die nodig is om als zelfstandig interieurstylist aan de slag te kunnen gaan!

Het is handig om alvast wat tekenmateriaal te hebben zoals een schaalliniaal, tekenpotloden en fineliner. Maar hierover krijg je nog meer kennis en uitleg tijdens de opleiding. Daarnaast heb je uiteraard ook een computer nodig om alle online modules en video’s te bekijken.

Je kunt op ieder moment instromen in de opleiding en de modules in je eigen tijd en tempo volgen.

Deze opleiding is nieuw en de pilot editie start op 1 oktober 2024.

Je kunt de opleiding in je eigen tijd en tempo volgen en hebt 12 maanden toegang tot alle modules. Ons advies is om minimaal 5 uur per week te besteden aan de opleiding zodat je er serieus mee aan de slag kunt. Reserveer die tijd dus in je agenda!

Jazeker! Je krijgt echt alle kennis die je nodig hebt. We besteden 5 modules aan het inhoudelijke interieurvak en 5 modules aan het opzetten van je eigen bedrijf. 

Eerdere deelnemers zeggen zelfs méér te leren dan bij andere interieuropleidingen. 

Uiteraard is het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen en te inspireren. Om die reden organiseren we daarom maandelijks verschillende live dagen waar je met de opleiding ook toegang tot hebt en na de opleiding de mogelijkheid hebt om er gebruik van te blijven maken.

Ja, dit is mogelijk. Je betaalt dan in 3 termijnen. 

De modules zijn in je eigen tijd en tempo te volgen.

De livedagen zijn overdag. Deze data worden tijdig gecommuniceerd zodat je hier rekening mee kunt houden in je agenda en de live dagen kan je volgen wanneer je wilt.

De opleiding is er op gericht jou alle nodige kennis en handvatten te geven over het interieurvak en ondernemerschap, zodat je na het afronden van de opleiding als zelfstandig interieurstylist aan het werk kunt gaat. Dit kan fulltime of parttime zijn, passend bij jouw eigen wensen. 

Het is geen interieurcursus, het is een echte opleiding zodat je werkzaam kunt worden in het interieurvak. 

Nee we zijn niet aangesloten. Maar besef je dat je zodra jij je hebt ingeschreven bij de kvk je  met terugwerkende kracht de 21% btw kunt terugvragen en dat je opleidingskosten kan wegboeken als bedrijfskosten en dit is 100% aftrekbaar.

Daarnaast ben ik van mening dat op het moment dat je bereid bent in jezelf te investeren om je dromen waar te maken je er ook alles aan zult doen om er het maximale uit te halen voor jezelf en je dit dus ook dubbel en dwars terug gaat verdienen!