Ontdek alles over
Build Your Interior Business

Hoe zou het zijn als je iedere dag dat mag doen wat je het allerliefste doet? Dat je blij opstaat, omdat je weer aan het werk mag en je de tijd hebt om de dingen te doen die je het allerliefste doet? 

Misschien heb je stiekem ergens wel de droom om compleet iets anders te gaan doen, om eindelijk je droom om interieurprofessional te worden na te jagen? Maar ben je onzeker om die stap te maken waardoor je het toch maar weer uitsteld?.

Of je hebt die stap juist wel gezet, maar het gaat helaas nog niet zoals je had gehoopt, of misschien heb je juist wel het gevoel compleet geleefd te worden door je bedrijf en heb je de ambitie om er nog zoveel meer uit te halen maar dat je simpelweg niet weet hoe?

Als interieur en ondernemen jouw passie is, kan ik je helpen!

Ik ben inmiddels alweer meer dan 17 jaar aan het werk als zelfstandig interieurontwerper, stylist en productdesigner. Ik mag elke dag bezig zijn met mijn passie en liefde voor interieur en heb voor mezelf de vrijheid gecreëerd mijn dagen in te richten zoals ik wil. Zodat ik enerzijds het werk kan doen wat ik het allerliefste doe en anderzijds tijd heb voor andere activiteiten die ik graag doe en belangrijk vind. Ik heb mijn leven ingericht zoals ik dat wil en kan doen wat ik het allerliefste doe.

En dat gun ik jou ook. Als jij namelijk iets doet waar je blij van wordt én daar succesvol in bent, kan jij ook al je dromen waarmaken!

succesvol interieurstylist worden
Word succesvol interieurstylist en maak je dromen waar!; Succesvol ondernemen als interieurstylist

Mijn naam is Mignon van de Bunt

Inmiddels al weer meer dan 17 jaar werkzaam als zelfstandig interieurontwerper, stylist en productdesigner. En met succes! Elke dag mag ik doen waar ik energie van krijg, wat ik het allerleukste vind. Daarnaast onderneem ik al ruim 25 jaar in verschillende branches en run ik momenteel zelfs vier (interieur)bedrijven.

Mede door uitdagingen als gevolg van ziekte weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om elke dag te doen waar je blij van wordt. Hoe belangrijk het najagen van je dromen is. Daarom vind ik het begeleiden van ambitieuze interieurprofessionals (to be) ook zo ontzettend leuk! Ik help jou met liefde bij het volgen van je droom om succesvol interieurprofessional te worden, zodat je het allerbeste uit jezelf kunt halen en elke dag kunt genieten en kunt doen wat jij het allerliefste doet. 

Je kunt mij kennen van o.a. publicaties in vtwonen en  tv makelaar ‘droomhuis gezocht’ (RTL 4).

build your interior business - vtwonen
rtl4 - mignon van de bunt

Succesvol interieurprofessional worden

Wat mij betreft is interieurontwerp en styling het mooiste beroep dat er is. Elke dag creatief bezig zijn en anderen écht helpen met het creëren van een interieur dat bij hen past.

Jij voelt ook dat interieur jouw passie is en dat je anderen daarmee wilt helpen. Maar waar begin je? En hoe maak je er vervolgens écht een succes van?

Laat ons je daarbij helpen. Volg onze PRO interieurstyling opleiding als jij alles wilt leren over het vak interieurstyling en hoe je start met je interieurstyling business. Of ben jij al even bezig? Met ons Next Level 1 op 1 coaching traject speciaal voor interieurprofessionals zorg je ervoor dat je jouw interieurstyling business naar een hoger niveau tilt!

interieurstylist worden

If you can't stop thinking about it, don't stop working for it

Wie is Mignon nog meer?

  • Sinds mijn 16e ondernemer en inmiddels eigenaar van 4 interieurbedrijven.
  • Een bezige bij die steeds wel weer iets nieuws bedenkt.
  • Ik mocht al meer dan 150 interieurprofessionals (to be) helpen hun dromen waar te maken – met succes!
  • Naast ondernemer ook moeder van drie geweldige kids!
  • Geniet van mijn vrijheid als ondernemer en dan het liefste op het strand om de hoek.
  • Vind het enorm leuk om mijn kennis en ervaringen te delen. Waardoor ik Love Your Interior en Build Your Interior Business ben gestart!
  • Mocht al voor vele te gekke particuliere opdrachtgevers werken maar ook voor bedrijven zoals; Histor, Siematic, Flexa, Karwei, vtwonen en zelfs Ministerie van Buitenlandse zaken.

Team

Uiteraard werkt Mignon niet alleen maar wordt ze ondersteund door een aantal fijne collega’s voor en achter de schermen!

Daarnaast werken we voor de opleidingen en programma’s ook samen met een aantal experts binnen hun vakgebied. Zij verzorgen onder andere verschillende masterclasses en trainingen.

Hoe kunnen we jou

helpen?