Maak jij je droombaan waar als
interieurstylist?

Woonmagazines staan vol met prachtige interieurs, op tv zie je de meest geweldige metamorfoses voorbijkomen en ook op social media kom je langs fantastische interieurs. Jij denkt op dat moment maar één ding: dat wil ik ook kunnen!

Je krijgt altijd complimenten van vrienden en familie over je eigen interieur en ze komen ook regelmatig bij jou voor tips om hun huis net zo mooi te krijgen. Je bent een échte interieurliefhebber en wordt er blij van als je anderen kunt helpen met hun interieur. Je hebt er alleen nog nooit aan gedacht om iets met interieurstyling te gaan doen…. Tot nu.

Herken jij jezelf hierin?

Wij helpen je graag!

Interieurstylist worden

Maar waar begin je als professioneel interieurstylist? Wat moet je allemaal doen en hoe start je je bedrijf? Hoe kom je aan opdrachtgevers? Je voelt een combinatie van enthousiasme, maar ook onzekerheid. Je wilt het namelijk wel meteen goed aanpakken en er een succes van maken.

Met onze PRO interieurstyling opleiding gaan wij jou helpen deze stap te zetten. Het maakt niet uit of jij interieurstyling naast je huidige job en/of activiteiten gaat doen of dat je er jouw fulltimebaan van maakt. Met deze opleiding leer je hoe je een goed (interieur)plan maakt voor een opdrachtgever én – nog belangrijker – je leert hoe je een succesvol interieurstyling bedrijf creëert!

That dream was planted in your heart for a reason.

Een nieuwe PRO interieurstyling opleiding start op 24 mei

De PRO interieurstyling opleiding is speciaal bedoeld voor jou als je méér wilt dan alleen het inrichten van je eigen interieur. De opleiding is er voor jou als jij er misschien al jaren van droomt om van jouw interieurpassie je werk te maken. Of als je nu écht iets wilt doen waar je energie van krijgt.

Tijdens de PRO interieurstyling opleiding leer je onder andere:

  • Hoe je een goed interieurontwerp maakt en uitwerkt voor verschillende ruimtes in huis;
  • Wat er allemaal komt kijken bij het werken als interieurstylist;
  • Hoe je de eerste stappen zet in je interieurstyling business.

Je krijgt van ons alle basiskennis over het werken als interieurstylist en helpen je ook bij het starten van je eigen interieurstyling business. We delen al onze eigen ervaringen uit het vak en als ondernemer en je krijgt écht op al je (vakinhoudelijke) vragen antwoord. Wij zijn jouw mentor om zelfverzekerd aan het werk te gaan als interieurprofessional. Wij helpen jou je dromen te verwezenlijken!

Alles over de
PRO interieurstyling opleiding

De PRO interieurstyling opleiding is een persoonlijke opleiding van 6 maanden. Tijdens deze interieur opleiding ga je aan de slag voor een echte opdrachtgever, zodat je direct alle kennis over interieur en ondernemen in de praktijk kunt toepassen. Verder bestaat de opleiding uit:

Online leeromgeving

De opleiding bevat een online leeromgeving waarin we alle kennis in verschillende modules hebben gebundeld. In deze modules vind je video’s en downloads met opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat.

Persoonlijke en gezamenlijke sparsessies

Elke twee weken is er een gezamenlijke Zoom-sessie met alle deelnemers om de onderwerpen uit de modules te behandelen. Zo heb je ook de kans om andere ambitieuze ondernemers (to be) te ontmoeten! Daarnaast krijg je 3 keer een uitgebreide, persoonlijke sparsessie met Mignon, op locatie in Den Haag of via Zoom, zodat je al jouw vragen kunt stellen en belemmeringen kunt voorleggen.

Masterclasses en inspiratiedagen

Elke maand krijg je de kans om een live inspiratiedag bij te wonen. Dit kan een bedrijfsbezoek zijn aan één van de gevestigde merken in de interieurbranche, zoals Vestingh Paint, Flinders, Decolegno en Orac Decor. Zo maak je direct gebruik van ons netwerk en kun je werken aan je eigen netwerk voor als je start.

Een live inspiratiedag kan ook bestaan uit interessante Q&A’s met extra kennis over interieur en het runnen van een eigen bedrijf. Deze vinden plaats in de Love Your Interior Inspiratiestudio in Wateringen. De ideale plek om met like-minded interieurprofessionals te connecten!

Info en programma

Hieronder vind je in het kort alles over de PRO interieurstyling opleiding. We beantwoorden natuurlijk ook met liefde al jouw vragen over de mogelijkheden. Stuur gerust een mail naar info@buildyourinteriorbusiness.nl voor het plannen van een vrijblijvende informatiesessie.

Meestgestelde vragen

Het is misschien niet een opleiding zoals je verwacht, met docenten en schoolbanken. Het is juist veel meer dan dat. Je leert alles over het vak interieurstyling van een professional die al jarenlang dit vak beoefent. Ook als ondernemer. En dit breng je direct in de praktijk. Je krijgt 6 maanden intensieve begeleiding en een mentor om naderhand zelfverzekerd aan de slag te gaan als interieurstylist.
Tijdens de opleiding leren we jou alles wat een interieurstylist doet. Van het maken van interieurontwerpen tot kleurencombinaties en van klanten werven tot het runnen van een succesvolle interieurstyling business. Je gaat tijdens de opleiding voor een echte opdrachtgever aan de slag, waardoor je alle kennis meteen in de praktijk kunt brengen. We beloven jou dat we er alles aan doen om je klaar te maken voor jouw droomjob als interieurstylist.

Uiteraard kunnen we deze beslissing niet voor jou maken. Maar stel jezelf eens voor: hoe gaaf is het als jij binnen nu en 6 maanden een succesvolle interieurstyling business runt? Waarom zou je daarmee willen wachten? Eén van onze favoriete quotes is “Move before you’re ready.” Als je ergens van droomt, ga het gewoon doen! We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.

We kunnen ons voorstellen dat je deze droom misschien wel najaagt naast een drukke baan of je gezin. En dat je daardoor misschien niet weet of je er genoeg tijd voor hebt. Houd er rekening mee dat je minimaal twee tot drie uur per dag bezig bent met de opleiding. Als je dit elke dag inplant, dan blijf je altijd bij en blijft het behapbaar. Dan kun je het dus ook goed combineren. En als je het écht wilt, dan maak je met liefde tijd vrij. Wij gunnen jou werk waar je energie van krijgt!

We begrijpen dat je de investering spannend vindt. Daarom hebben we het allereerst mogelijk gemaakt om in termijnen te betalen. Dan investeer je elke twee maanden een lager bedrag, waardoor je tijd en ruimte hebt om geld opzij te zetten. Want: als je graag jouw dromen waar wilt maken, gun het jezelf dan om deze investering te maken! Er zijn al deelnemers die het bedrag tijdens de opleiding hebben terugverdiend… Wij weten zeker dat je ‘m daarom ook zo weer terug hebt verdiend met je succesvolle onderneming.

Deze interieurondernemers gingen je voor…

Ben je klaar om jouw

droombaan

als interieurstylist waar te maken?