Wil jij
interieurstylist
worden?

Leer in 6 maanden alles over het interieurvak: van interieurstijlen, 3D tekenen in SketchUp, je projecten uitwerken en tarieven bepalen tot een toekomstgericht bedrijf opbouwen als zelfstandig ondernemer.

Aanmelden voor editie 13 is vanaf nu mogelijk! Editie 13 gaat van start op 18 januari 2024!

Live dagen partners

Herken jij jezelf in 1 of meerdere punten?

Stel je eens voor dat je over 6 maanden volwaardig

zelfstandig interieurstylist bent

Je precies weet waar een sterk interieurplan uit bestaat en dit ook zelf helemaal kunt uitvoeren. Maar je bezit ook de juiste skills over het ondernemerschap, zodat je daadwerkelijk voor opdrachtgevers aan de slag kunt gaan. Je hoeft niet langer te dromen om als zelfstandig interieurstylist aan de slag te gaan, je bént zelfstandig interieurstylist en werkt aan de tofste opdrachten.

That dream was planted in your heart for a reason.

Wat je leert tijdens de interieurstyling opleiding:

Je krijgt 5 modules met vakinhoudelijke interieurkennis. Denk hierbij aan het maken van een programma van eisen, het analyseren van de wensen van je opdrachtgever en het maken van moodboards. Daarnaast leer je ook alles over verschillende soorten interieurstijlen, verlichting, materialen en kleurkeuzes. Dit in een combinatie van online videolessen, uitdagende opdrachten en groepscalls.

Naast vakinhoudelijke interieurkennis, werk je ook aan een sterke basis als ondernemer. Je gaat echt je eigen onderneming opzetten. Je ontdekt wat jouw ‘why’ is: waarom je zo graag interieurstylist wilt worden en wie jouw ideale klant is. Daarnaast leer je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt én daar de juiste prijs voor durft te vragen. Maar we gaan ook aan de slag met het maken van een plan hoe jij bij jouw ideale klant onder de aandacht komt.

Kortom, in 6 maanden leer je niet alleen alles over het interieurvak, je hebt ook echt je eigen onderneming opgezet. Je maakt jouw droom werkelijkheid: je bént zelfstandig interieurstylist.

Alles over de
PRO interieurstyling opleiding

Extra’s

Editie 13 start op 18 januari 2024. 

Reserveer jij jouw plek voor 17 november 2023 dan betaal je geen € 2.597,- euro maar € 2.197,- euro oftewel je ontvangt € 400,- euro earybird korting!

 

Zij rondde de interieuropleiding af:

Waarom de PRO

interieuropleiding?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk inmiddels alweer 17 jaar als zelfstandig interieurstylist. In die jaren heb ik alle fases van het interieurvak en ondernemerschap meerdere malen doorlopen. Ik heb mijn neus gestoten, harde lessen geleerd, maar ook een goede basis neergezet en de juiste kennis verzamelt om tot op de dag van vandaag nog steeds voor hele toffe opdachtgevers te mogen werken.

Sinds 2019 bestaat de PRO interieurstyling opleiding. De opleiding is ontstaan omdat ik het iedereen gun datgene te doen wat je het meest blij maakt. En omdat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis over het vak en ondernemerschap met jou te delen.

Er bestaan inmiddels meerdere interieuropleidingen, maar bij iedere opleiding die ik tot nu toe heb gezien ontbreekt één onderdeel namelijk: de kennis en handvatten om óók echt aan de slag te gaan als interieurprofessional.

Daarnaast zijn er veel online cursussen en opleidingen met hapklare online modules en dat is waar ik niet achter sta. Naar mijn mening kun je niet hapklaar, volledig zelfstandig alles leren over het interieurvak en ondernemerschap. Want jij bent jij, jij bent uniek en dat mag je ook terug zien in de uitvoering van jouw interieurplannen én onderneming. Daarom kijk ik heel graag ook 1:1 met je mee. Zodat je een interieurbedrijf gaat opzetten dat 200% bij je past!

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Om je alles te leren over het interieurvak, maar ook over het opzetten van je eigen interieurbedrijf. Zodat jij je hart kunt volgen, droom kunt gaan waarmaken en er zelfverzekerd voor kunt gaan! Want als je het mij vraagt is er geen mooier vak dan dat van een interieurstylist.

Meestgestelde vragen

Nee, het is geen opleiding waarbij je een officieel diploma haalt.

Wel ontvang je een certificaat van deelname.

Je leert zowel het inhoudelijke interieurvak als het ondernemerschap van Mignon, met ruim 16 jaar ervaring als interieurontwerper én ondernemer van 4 bedrijven.

Nee, je hebt geen enkele ervaring nodig, alleen de nodige dosis enthousiasme, passie en ambitie om je droom waar te maken! Tijdens de opleiding krijg je in 12 modules alle kennis die nodig is om als zelfstandig interieurstylist aan de slag te kunnen gaan!

Het is handig om alvast wat tekenmateriaal te hebben zoals een schaalliniaal, tekenpotloden en fineliner. Maar hierover krijg je nog meer kennis en uitleg tijdens de opleiding. Daarnaast is een laptop met powerpoint en een stabiele internetverbinding nodig om de online lessen en Q&A’s te kunnen volgen.

Iedere twee weken (om de week) is er een zoom sessie met de gehele groep. Tijdens deze sessies bespreken we de opdrachten en vragen, krijg je extra uitleg over bepaalde onderwerpen of een masterclass. 

De sessies zijn in de avond om 20.00 uur en duren gemiddeld 1,5-2 uur en zijn op de di, wo of do avond.

Wanneer je er een keer niet bij kunt zijn kan je altijd de opname terugkijken.

Houdt er rekening mee dat je zo’n 8 tot 10 uur per week kwijt bent aan het doornemen van de lesstof en het maken van het huiswerk. 

Deze vraag beantwoord ik vanuit de reacties die ik de afgelopen jaren van deelnemers heb gekregen. Zij geven allemaal aan dat het stuk persoonlijke begeleiding binnen de opleiding heel erg waardevol is en dat ze dit bij andere opleidingen missen. Daarnaast zijn er livedagen en masterclasses die verder gaan dan alleen het interieurvak maar ook echt diepgang geven op het opzetten van je eigen onderneming. Hierdoor is onze opleiding niet te vergelijken met andere partijen.

Jazeker! Je krijgt echt alle kennis die je nodig hebt. We besteden 6 modules aan het inhoudelijke interieurvak en 6 modules aan het opzetten van je eigen bedrijf. 

Eerdere deelnemers zeggen zelfs méér te leren dan bij andere interieuropleidingen. 

Ja, dit is mogelijk. Je betaalt dan in 3 termijnen. Je ontvangt per 2 maanden een factuur. De eerste termijn betaling kun je via de site doen door te kiezen voor betalen in termijnen.

Het lesmateriaal kun je in je eigen tijd volgen, de groeps Q&A’s en masterclasses zijn altijd in de avond. Alleen de livedagen en 1:1 gesprekken met Mignon zijn overdag, maar deze data worden tijdig gecommuniceerd zodat je hier rekening mee kunt houden in je agenda.

De opleiding is er op gericht jou alle nodige kennis en handvatten te geven over het interieurvak en ondernemerschap, zodat je na het afronden van de opleiding als zelfstandig interieurstylist aan het werk kunt gaat. Dit kan fulltime of parttime zijn, passend bij jouw eigen wensen. 

Het is geen interieurcursus, het is een echte opleiding zodat je werkzaam kunt worden in het interieurvak. 

Nee we zijn niet aangesloten. Maar besef je dat je zodra jij je hebt ingeschreven bij de kvk je  met terugwerkende kracht de 21% btw kunt terugvragen en dat je opleidingskosten kan wegboeken als bedrijfskosten en dit is 100% aftrekbaar.

Daarnaast ben ik van mening dat op het moment dat je bereid bent in jezelf te investeren om je dromen waar te maken je er ook alles aan zult doen om er het maximale uit te halen voor jezelf en je dit dus ook dubbel en dwars terug gaat verdienen!