Te gekke live dag bij Orac Decor

Eind vorige maand waren de deelnemers van zowel de PRO opleiding als het Next Level programma getuige van een inspirerende live dag bij Orac Decor in het schilderachtige Oostende.

Live dagen belangrijk onderdeel programma’s

De live dagen vormen een integraal onderdeel van al onze programma’s. Hier krijg je niet alleen de kans om je kennis te vergroten, maar ook om overvloedig geïnspireerd te raken en waardevolle connecties te leggen met gelijkgestemden. De live dag bij Orac Decor staat bekend als een hoogtepunt in ons jaarlijkse programma. We dompelden ons onder in de wereld van sierlijsten en 3D panelen, een ervaring die onze deelnemers nog lang bij zal blijven.

Een ervaring van begin tot eind

Omdat Oostende niet naast de deur ligt, arriveerden we de avond voorafgaand aan de live dag in België. Na een hartelijk diner met alle deelnemers verbleven we in het prachtige Upstairs hotel. 

De volgende ochtend was het tijd voor Orac Decor! We begonnen met een informatieve presentatie over het bedrijf en de diverse mogelijkheden met  betrekking tot sierlijsten, ornamenten, 3D panelen en meer. 

Vervolgens werden we rondgeleid door de fabriek, om daarna te genieten van een heerlijke lunch. Fris en vol energie vervolgden we onze dag met een bezoek aan House of Personality. Hier konden we een scala aan toepassingen bewonderen. Afsluitend namen we deel aan een workshop, waarbij de deelnemers zelf konden ervaren hoe de sierlijsten gemonteerd kunnen worden. Kortom, een dag vol inspiratie en educatie!

Deze live dag werd mede mogelijk gemaakt door Orac Decor

Wil jij ook mee tijdens zo’n te gekke live dag van Orac Decor?

Ben jij ook benieuwd naar zo’n te gekke live dag van Orac Decor? De live dagen zijn een onmisbaar onderdeel van zowel de PRO opleiding als het Next Level programma. Tijdens deze dagen bezoeken we verschillende bedrijven en leveranciers. Hier kan jij als (toekomstig) interieurprofessional, interieurstylist of interieurontwerper mee kunt gaan samenwerken. Deze live dagen worden het hele jaar door georganiseerd (gemiddeld twee keer per maand) en zijn exclusief toegankelijk voor deelnemers aan onze programma’s. Bovendien behoud je als (oud) deelnemer altijd toegang. Zo kun je jouw kennis en netwerk up-to-date kunt houden. Mis deze unieke kans niet om gelijkgestemden te ontmoeten en ervaringen te delen die je verder brengen in jouw carrière in de interieurwereld.