Breng jij jouw interieurstyling business naar

the Next Level?

Supergaaf, je hebt de eerste stappen gezet naar je eigen interieurstyling onderneming. Nu gaat het pas écht beginnen! Maar wat is de volgende stap? Hoe ga je nu verder om van jouw bedrijf een succes te maken?

Of je hebt misschien al wel een vliegende start gemaakt en inmiddels wat ervaring opgedaan, maar ziet toch nog beren op de weg. Je wordt weleens overspoeld door onzekerheid of word geleefd door je bedrijf. 

Je ben toe aan de volgende stap in jouw bedrijf, maar hebt zoveel ideeën. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat moet je nu doen om er een succes van te maken?

Jij herkent jezelf hierin?

Wij helpen je graag!

Je interieurbedrijf boosten

Je kunt dus wel een extra zetje gebruiken om jouw interieurstyling business naar the next level te brengen!

Dan is het Next Level Traject iets voor jou! Dit maatwerk traject is speciaal ingericht op jouw interieuronderneming en behoeften. Waar heb jij hulp bij nodig in jouw onderneming? Hoe maak je de juiste keuzes en zet je de juiste stappen naar jouw droombedrijf? Daar gaan we jou bij helpen!

Style is a way to say who you are without saying it

Het Next Level Traject voor interieur ondernemers

Het Next Level Traject is speciaal voor jou als jij méér uit je interieurstyling business wilt halen. Je krijgt 6 maanden lang persoonlijke 1-op-1-begeleiding om gestructureerd en met focus jouw interieurbedrijf een flinke boost te geven. Tijdens het traject breid je jouw kennis over interieur en ondernemen uit én werken we aan onderwerpen als jouw omzetdoelen, persoonlijke ontwikkeling, de profilering van je bedrijf en je mindset. 

Let op: we hebben ieder half jaar maar plek voor 5 ambitieuze interieurprofessionals.

Verder vind je in het Next Level Traject voor interieur ondernemers…

2x strategiesessie

In de eerste en vierde maand van het traject krijg je een 1:1 strategiesessie van een dag met Mignon. Tijdens de strategiesessie kijken we naar hoe het gaat, waar je hulp of extra begeleiding bij nodig hebt, gaan we bijsturen en bepalen we jouw (omzet)doelen en plan van aanpak. Alles in de sessies baseren we puur op de punten waar jij behoefte aan hebt! Een gezonde lunch en lekkere drankjes zijn inbegrepen bij deze sessies.

4x voortgangscalls (1 uur)

Je hebt 4x een voortgangscall met Mignon in de LYI studio. Tijdens deze sessies van twee uur kijken we hoe het ervoor staat, waar we bij moeten sturen, kun je al jouw (vakinhoudelijke) vragen stellen of problemen voorleggen. Loop je vast in een ontwerp? Weet je even niet hoe je het aan moet pakken met een opdrachtgever? Of wil je gewoon even je hart luchten en je verhaal kwijt? Dit kan allemaal in de voortgangscalls.

Tussendoor kan je Mignon altijd benaderen wanneer je vragen of even dat extra zetje in de rug  nodig hebt.

Livedagen of interessante masterclasses

Je krijgt drie keer de kans om een live inspiratiedag bij te wonen. Dit kan een bedrijfsbezoek zijn aan één van de gevestigde merken in de interieurbranche, zoals Vestingh Paint, Flinders, Cosentino City en Orac Decor. Je mag dus echt gebruikmaken van ons bestaande netwerk.

Een live inspiratiedag kan ook bestaan uit interessante masterclasses met extra kennis over interieur of het runnen van een eigen bedrijf. Deze livedagen vinden plaats in de Love Your Interior Inspiratiestudio bij Woninginrichting-Aanhuis Wateringen. 

Heel veel extra’s

Daarnaast krijg je in het Next Level Traject:

  • Een hotline met Mignon via app of telefoon op momenten dat je het even nodig hebt.
  • Toegang tot het brede professionele netwerk van Mignon;
  • Een livedag met andere Next Level deelnemers onder het genot van een hapje en drankje;
  • Exclusieve kortingen als je diensten via onze Partners afneemt;
  • De mogelijkheid om jouw binnenkijkers en/of projecten met vermelding in het Love Your Interior blog te plaatsen!

Claim jouw exclusieve plek voor
the Next Level Traject

We starten 17 mei weer met het Next Level Traject voor interieurprofessionals en we hebben 5 exclusieve plekken beschikbaar. Kun jij niet wachten om erbij te zijn? Meld je aan door jouw motivatie te mailen naar info@buildyourinteriorbusiness.nl.

Wil je liever eerst even kennismaken of meer weten? Laat dan je gegevens achter en dan plannen we een vrijblijvende Zoom-afspraak in.

Nog even samengevat:

Deze interieurondernemers gingen je voor…

Over Mignon van de Bunt…

Tijdens het traject word je persoonlijk begeleid door Mignon van de Bunt. “Ik ben inmiddels alweer meer dan 16 jaar succesvol als zelfstandig professioneel interieurontwerper, stylist en productdesigner. Maar daarnaast alweer meer dan 25 jaar ondernemer in verschillende branches.

Mede door eigen uitdagingen als gevolg van ziekte, besefte ik hoe belangrijk het is om elke dag dat te doen waar je blij van word. Ik ben daardoor supergemotiveerd mijn dromen en doelen na te jagen en het beste uit mijn leven te halen. Dit gun ik jou ook! Daarom is het begeleiden van ambitieuze interieurprofessionals en ondernemers, ook één van mijn grote passies.”

Ben jij klaar om jouw werk als zelfstandig interieurstylist naar de next level te brengen?

Meestgestelde vragen

Het Next Level traject is toegankelijk voor alle Build Your Interior Business PRO stylisten. Heb jij deze opleiding niet gevolgd, maar wel aantoonbare werkervaring als zelfstandig interieurstylist? Geen probleem, dan ben je net zo welkom! Stuur jouw motivatie naar ons en we maken graag kennis om te bepalen of het traject iets voor jou is.

Het Next Level traject richten we speciaal in op jouw behoeften. Dus we duiken in de dingen waar jij hulp bij nodig hebt in je onderneming. Maar daarnaast kijken we ook naar je omzetdoelen en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt daarom 6 maanden lang intensieve 1-op-1-coaching van Mignon op alle vlakken van het ondernemerschap, zodat jij zelfverzekerd aan de slag kunt gaan en jouw business een flinke boost kunt geven.

Uiteraard kunnen we deze beslissing niet voor jou maken. Maar stel jezelf eens voor: hoe gaaf is het als jij binnen nu en een jaar een écht succesvolle interieurstyling business runt? Om elke dag te doen wat je het liefste doet en je leven in te kunnen richten onder jouw voorwaarden. Waarom zou je daarmee willen wachten? Eén van onze favoriete quotes is “Move before you’re ready.” Als je ergens van droomt, ga het gewoon doen! We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.

We kunnen ons voorstellen dat je misschien wel druk bent met het werk voor je opdrachtgevers. En dat je daardoor misschien niet weet of je genoeg tijd hebt om het Next Level Traject te volgen. In principe ben jij zelf verantwoordelijk om alles uit je onderneming te halen, maar wij helpen je daar graag bij! Als je daarom elke week minmaal een dagdeel reserveert om aan je bedrijf te werken, blijft het behapbaar en kun je wél de stappen zetten om next level te gaan. Anders blijf je altijd op ditzelfde punt hangen…

Je kunt ieder moment starten, mits er plek is. Er zijn maximaal 5 plekken per jaar.

De investering is  €3.079 excl. btw. Je kunt eventueel ook in termijnen betalen. Betaling vindt dan plaats in 6 termijnen van 6x €549,50- excl. btw per termijn.

De voortgangscalls plan je in de tweede, derde, vijfde en zesde maand van het traject.

Ja, dat is zeker mogelijk. Het gaat om een belangrijke investering en intensieve begeleiding. Het is daarom belangrijk om eerst te kijken of de ‘klik’ er is met Mignon.

Stuur een mail naar info@buildyourinteriorbusiness.nl voor het maken van een vrijblijvende Zoom afspraak en dan maken we graag kennis!

Klaar om jouw bedrijf te boosten als
zelfstandig interieurstylist?

Mail jouw motivatie naar info@buildyourinteriorbusiness.nl en we ontmoeten je hopelijk snel!