Wil jij 'echt' doorgroeien als

Interieurprofessional?

Je hebt een vliegende start gemaakt als interieurprofessional en inmiddels wat ervaring opgedaan.  Maar je wordt nog weleens overspoeld door onzekerheid of  geleefd door je bedrijf. 

Het is tijd om al die ideeën nu echt eens om te gaan zetten in acties en kunt daar wel wat hulp bij gebruiken.  Op naar de volgende stap binnen jouw bedrijf, met de omzet die daarbij hoort.

Jij herkent jezelf hierin?

Mijn doel is jou te helpen om

Jouw interieurbedrijf nog succesvoller te maken!

Dit maatwerk traject is speciaal ingericht op jouw interieuronderneming en behoeften. Waar heb jij hulp bij nodig in jouw onderneming? Hoe maak je de juiste keuzes, hoe ga jij je omzet verhogen en hoe zet je de juiste stappen naar jouw droombedrijf? 

Remember if you play small, you stay small. It's okay to want more. Do more. Be more.

Het Next Level 1 op 1 coaching traject voor interieurprofessionals

Het Next Level 1 op 1 coaching traject is speciaal voor jou als jij méér uit je business wilt halen. Je krijgt 6 maanden lang intensieve persoonlijke 1-op-1-coaching van Mignon om gestructureerd en met focus jouw interieurbedrijf een flinke boost te geven. 

Tijdens het traject werken we aan jouw persoonlijke doelen en gaan we aan de slag met onderwerpen als omzetdoelen,  omzet verhogen, persoonlijke ontwikkeling, de profilering van je bedrijf en je mindset. Daarnaast kijken we naar je ideale klant, je aanbod, je ambities en welk concept daar bij past.

Let op: op dit moment is er nog 1 plekje vrij!

Verder vind je in het Next Level 1 op 1 coaching traject

2x strategiesessie

In de eerste en vierde maand van het traject krijg je een 1:1 strategiesessie van een dag met Mignon. Tijdens de strategiesessie kijken we naar waar je op dit moment staat, of jouw concept en aanbod klopt bij jouw ideale klant en communicatie,  gaan we bijsturen en bepalen we jouw (omzet)doelen. Daarnaast kijken we ook waar jij behoefte aan hebt en maken we voor alles een plan van aanpak. Een heerlijke lunch en lekkere drankjes zijn inbegrepen bij deze sessies.

4x voortgangsgesprek (2 uur)

Je hebt 4x een voortgangsgesprek met Mignon. Tijdens deze sessies van twee uur kijken we hoe het gaat, waar we eventueel nog verder bij moeten sturen, kun je al jouw (vakinhoudelijke) vragen stellen of problemen voorleggen. Loop je vast in een ontwerp? Weet je even niet hoe je het aan moet pakken met een opdrachtgever? Of wil je gewoon even je hart luchten en je verhaal kwijt? Dit kan allemaal in de voortgangsgesprekken.

Tussendoor kan je Mignon altijd benaderen wanneer je vragen of even dat extra zetje in de rug nodig hebt.

Livedagen of interessante masterclasses

Je krijgt onbeperkt toegang om de live inspiratiedagen bij te wonen. Dit kan een bedrijfsbezoek zijn van een va onze partners zoals Vestingh Paint, Flinders, Cosentino, Sanitairwinkel en Orac Decor. 

Extra’s

Daarnaast krijg je in het Next Level Traject:

  • Een hotline met Mignon via app of telefoon op momenten dat je het echt even nodig hebt.
  • Toegang tot het brede professionele netwerk van Mignon;
  • Toegang tot het online platform met interessante modules, inspiratie en Q&A sessies en een online community.

 

Wist je dat je dit jaar nog gebruik kunt maken van de PPO subsidie. Je krijgt dan 1/3 van jouw investeringsbedrag als subsidie weer terug op je rekening gestort. Hier kan je meer informatie vinden..

Claim jouw exclusieve plek voor het;
Next Level coaching Traject

Ik heb jaarlijks slechts 5 plekken beschikbaar. Kun jij niet wachten om samen met mij aan de slag te gaan? Meld je aan door jouw motivatie te mailen naar info@buildyourinteriorbusiness.nl.

Wil je liever eerst even kennismaken of meer weten? Laat dan je gegevens achter en dan plannen we een vrijblijvende Zoom-afspraak in.

Op dit moment is er 1 plek beschikbaar!

Nog even samengevat:

Deze interieurondernemers gingen je voor…

Over Mignon van de Bunt…

Tijdens het traject word je persoonlijk begeleid door Mignon van de Bunt. “Ik ben inmiddels alweer meer dan 17 jaar succesvol als zelfstandig professioneel interieurontwerper, stylist en productdesigner. Maar daarnaast alweer meer dan 25 jaar ondernemer in verschillende branches.

Mede door eigen uitdagingen als gevolg van ziekte, besefte ik hoe belangrijk het is om elke dag dat te doen waar je blij van word. Ik ben daardoor supergemotiveerd mijn dromen en doelen na te jagen en het beste uit mijn leven te halen. Dit gun ik jou ook! Daarom is het begeleiden van ambitieuze interieurprofessionals en ondernemers, ook één van mijn grote passies.”

Ben jij klaar om jouw werk als interieurprofessional naar de next level te brengen?

Meestgestelde vragen

Het Next Level 1 op 1 coachings traject is speciaal voor de ambitieuze interieurprofessional die er echt een succes van wilt maken en die serieus Next Level wilt gaan.

Voel jij je aangesproken? Stuur jouw motivatie naar Mignon en ze maakt graag kennis om te bepalen of het traject iets voor jou is.

Het Next Level traject richten we speciaal in op jouw behoeften. Dus we duiken in de dingen waar jij hulp bij nodig hebt in je onderneming. Maar daarnaast kijken we ook naar je omzetdoelen en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt daarom 6 maanden lang intensieve 1-op-1-coaching van Mignon op alle vlakken van het ondernemerschap, zodat jij jouw business een flinke boost kunt geven.

Uiteraard kunnen we deze beslissing niet voor jou maken. Maar stel jezelf eens voor: hoe gaaf is het als jij binnen nu en een jaar een écht succesvolle interieurstyling business runt? Je omzet verhoogt, jezelf een fijn salaris uit kunt betalen en elke dag te doen wat je het liefste doet. Waarom zou je daarmee willen wachten? Eén van onze favoriete quotes is “Move before you’re ready.” Als je ergens van droomt, ga het gewoon doen! We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.

We kunnen ons voorstellen dat je misschien wel druk bent met het werk voor je opdrachtgevers. En dat je daardoor misschien niet weet of je genoeg tijd hebt om het Next Level coachings Traject te volgen. In principe ben jij zelf verantwoordelijk om alles uit je onderneming te halen, maar wij helpen je daar graag bij! Als je daarom elke week minmaal een dagdeel reserveert om aan je bedrijf te werken, blijft het behapbaar en kun je wél de stappen zetten om next level te gaan. Anders blijf je altijd op ditzelfde punt hangen…

Je kunt ieder moment starten, mits er plek is. Er zijn maximaal 5 plekken per jaar.

De investering is  €5.997,- Je kunt eventueel ook in termijnen betalen. Betaling vindt dan plaats in 6 termijnen van 6x €1.036,- per termijn.

De voortgangscalls plan je in de tweede, derde, vijfde en zesde maand van het traject.

Ja, dat is zeker mogelijk. Het gaat om een belangrijke investering en intensieve begeleiding. Het is daarom belangrijk om eerst te kijken of de ‘klik’ er is met Mignon.

Stuur een mail naar info@buildyourinteriorbusiness.nl voor het maken van een vrijblijvende Zoom afspraak en dan maken we graag kennis!

Klaar om jouw bedrijf te boosten als
interieur Professional?

Mail jouw motivatie naar info@buildyourinteriorbusiness.nl en we ontmoeten je hopelijk snel!