Is er veel vraag naar interieurstylisten?

Zeker in de huidige tijdsgeest word de volgende vraag met regelmaat gesteld; is er veel vraag naar interieurstylisten?

Wij kunnen daar een heel snel antwoord op geven; JA!

Er is veel vraag naar interieurstylisten, interieurontwerpers en interieuradviseurs. Maar hoe komt dat nou?

Waarom is er veel vraag naar interieurstylisten?

Door de afgelopen jaren zijn mensen zich steeds meer en meer bewust geworden wat voor impact de woon en leefomgeving heeft op hun welzijn. Daarnaast stegen de huizenprijzen de pan uit waardoor er niet uitgekeken werd naar een nieuwe woning maar de mogelijkheden werden bekeken om de huidige woning aan te passen.

En laat een interieurprofessional zoals een interieurstylist of interieurontwerper  hier nou verstand van hebben.

Mede dankzij televisieprogramma’s en woonbladen is interieuradvies tegenwoordig veel meer toegankelijk geworden. Daarnaast is het tegenwoordig heel gebruikelijk om goed advies in te winnen zodat je de juiste keuzes maakt. Deze keuzes maakt een consument liever met een expert zodat er geen miskopen gedaan worden of veel tijd gaat zitten in keuzes die achteraf toch niet de juiste bleken.

Dus ik heb veel werk als interieurprofessional?

Heb je hierdoor automatisch veel werk? Nee dat niet maar er liggen dus wel enorm veel kansen voor jou als interieurstylist of interieurontwerper!

Het is niet zo dat wanneer jij start als interieurprofessional dat jouw klanten meteen voor je in de rij staan. Vaak weten ze namelijk niet eens dat je bestaat!

Werk dus aan je zichtbaarheid, professionaliteit, autoriteit en claim je expert status! Zorg dat je gezien word en dat je onder de aandacht komt van je ideale klant.

 

Vind jij het lastig waar je moet beginnen? Tijdens het Next Level programma gaan we hier aan werken. We kijken naar wie jouw ideale klant is, wat jouw aanbod is en hoe je deze onder de aandacht krijgt zodat niemand meer om je heen kan en die klanten straks wel voor je in de rij staan!