Te gekke live dag bij Sanitairwinkel

In november hadden de deelnemers van zowel de PRO opleiding als het Next Level programma een te gekke live dag bij Sanitairwinkel.

sanitairwinkel

Live dagen belangrijk onderdeel programma’s

De live dagen zijn een onderdeel van al onze programma’s. Tijdens deze dagen vergroot je je kennis, krijg je heel veel inspiratie en kan je connecten met gelijkgestemden.

De live dag bij Sanitairwinkel bestond uit een heel vol programma. Na een warm welkom was er een lezing over marketing. Hoe maakt Sanitairwinkel fans van hun volgers en klanten en hoe kan jij dat toepassen binnen jouw bedrijf?

Aan de slag met echte casussen

Vervolgens gingen alle deelnemers aan de slag met echte casussen ingestuurd door klanten van Sanitairwinkel. Er werd een badkamer ontwerp gemaakt en de materialen werden uitgezocht.

Met de materialen werden ‘levende’ moodboards gemaakt (flatlays) waardoor een mooi beeld ontstond van alle creaties.

Natuurlijk mocht een rondleiding en uitleg over producten ook niet ontbreken en aan het eind van de dag volgde er een interessante sales training.

Oftewel een heel vol programma met waardevolle inhoud waarop de aanwezige deelnemers fijn verder kunnen bouwen.

sanitairwinkel

sanitairwinkel live dag

sanitairwinkel stylisten

sanitairwinkel live dag

sanitairwinkel stylisten

sanitairwinkel inspiratie

sanitairwinkel stylisten

sanitairwinkel inspiratie

sanitairwinkel inspiratie

Deze live dag werd mede mogelijk gemaakt door Sanitairwinkel

Wil jij ook mee tijdens zo’n te gekke live dag van Sanitairwinkel?

De live dagen zijn een onderdeel van de PRO opleiding en het NEXT level programma 

Tijdens de live dagen bezoeken we verschillende bedrijven en leveranciers waar jij als (toekomstig) interieurprofessional, interieurstylist of interieurontwerper mee kunt gaan samenwerken. De live dagen worden het hele jaar door georganiseerd (gemiddeld twee keer per maand) en zijn alleen toegankelijk voor deelnemers aan onze programma’s. Als (oud) deelnemer blijf je ook altijd toegang houden. Zo kan jij je kennis en netwerk up to date houden. Daarnaast leer je tijdens deze dagen andere deelnemers en dus gelijkgestemden kennen waar je ervaringen mee kunt delen.