BYIB
Lunch en Inspiratie dagen

Wil jij als interieurprofessional extra inspiratie en kennis opdoen en connecten met leuke collega’s? 

Kom dan ook naar onze lunch en inspiratie dagen in The Interior Hub Den Haag.

Lunch en inspiratie dagen voor interieurprofessionals 
Tijdens deze inspirerende middag waarbij er uiteraard een heerlijke lunch verzorgd word kan je kennis maken met verschillende bedrijven uit de branche. Bedrijven waar jij als interieurprofessional mee kunt samenwerken. Tijdens deze middag zullen zij hun bedrijf presenteren en uitleg geven over hoe je met hun producten kunt werken. Dit alles in een kleine setting onder het genot van een heerlijke lunch. Uiteraard is er ook voldoende tijd om met alle collega’s te netwerken.

Faq

Ieder kwartaal organiseren we een Lunch en Inspiratie dag in The Interior Hub Den Haag.

Het doel van deze dagen is om jou als Interieurprofessional te inspireren, in contact te brengen met interessante merken en leveranciers uit de branche en om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends.

Daarnaast is het een leuke bijkomstigheid van deze lunch en inspiratie dagen dat je collega’s ontmoet waarmee je kunt sparren en ervaringen kunt delen.

Ja, iedereen mag deelnemen. Je hoeft geen BYIB member of deelnemer te zijn.

De lunch en inspiratie dagen zijn toegankelijk voor alle interieurprofessionals

Op deze pagina vind je een overzicht van de geplande lunch & inspiratie dagen. Ga naar de dag waarvoor jij je graag aan wilt melden, bestel je plek en je bent erbij!

Dat is natuurlijk super jammer!

Als jij je afmeld uiterlijk 7 dagen voor de aanvangsdatum dan houd je jouw toegang tegoed voor een andere Lunch en Inspiratie dag naar keuze.

Bij afmelding minder dan 7 dagen voorafgaand aan de lunch en inspiratiedag vervalt je tegoed. Het is wel toegestaan jouw toegang aan iemand anders door te geven.

Ben je verhinderd stuur ons dan een mailtje naar info@buildyourinteriorbusiness.nl 

De lunch zal bestaan uit een gevarieerd aanbod, met broodjes, wraps, salade’s en sapjes. 

Heb je echter een voedselallergie? Laat het ons dan minimaal 7 dagen voorafgaand weten zodat we hier extra rekening mee kunnen houden.

De lunch en inspiratie dagen worden gehouden in The Interior Hub Den Haag.

Een interieurstudio en de thuisbasis van Build Your Interior Business in de haven van Schevingen op loopafstand van het stand!

Je doet er met mooi weer dus verstandig aan een dagje ervoor uit te trekken zodat je nog extra inspiratie op kunt doen aan het strand!

Het adres is:

Kranenburgweg 180H, Den Haag

Openbaar vervoer stopt voor de deur en er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de buurt.