Online programma: Starten als
interieurstylist!

Leer middels een online programma alles over het ondernemerschap, zodat jij met  jouw interieurskills een succesvol interieurbedrijf kunt starten! Speciaal voor jou, als je al een interieuropleiding hebt afgerond, maar niet weet hoe je nu een vliegende start kunt maken als zelfstandig interieurstylist.

Als interieurstylist herken jij het volgende

Wat als jij binnen no-time jouw

interieurbedrijf draaiende hebt?

Je weet precies wat er komt kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf. Alle ondernemerschapskennis heb je ontwikkeld. En je hebt een gezonde bedrijfsstructuur gebouwd, zowel in je aanbod, positionering als in je financiën en projectpresentaties. Je hoeft niet langer onzeker te zijn, want vanaf nu ben jij ondernemer!

Wat je leert in het online programma:

In het online programma ga je aan de slag met verschillende modules om je kennis op het ondernemerschap te vergroten. Want met jouw interieurstyling diploma op zak wordt het tijd dat je er ook echt iets mee gaat doen! 

Je wordt meegenomen in alle kennis die nodig is om de ondernemersrol aan te nemen. Want het interieurvak uitoefenen is één, het ondernemerschap neemt weer hele andere kennis en taken met zich mee. 

Na het online programma heb jij alle kneepjes van het ondernemerschap door en lukt het jou om een succesvol interieurbedrijf te bouwen. 

Doing what you love is never a waste of time

interieurstylist worden

Alles over het online programma:
starten als interieurstylist

Programma
Het programma bestaat uit onderstaande 6 modules. Je hebt direct toegang tot alle modules en je kan ze dus in je eigen tijd en tempo volgen.

Extra’s

Waarom een online programma voor

interieurprofessionals?

Mijn naam is Mignon van de Bunt en ik werk zelf inmiddels ruim 17 jaar als interieurontwerper én zelfstandig ondernemer. Mijn ondernemersreis begon al op mijn 16e. Of eigenlijk al sinds klein meisje. Ik kom uit een echt ondernemersgezin en alles over het ondernemerschap is dus met de paplepel ingegoten.

Door te doen ontdekte ik al snel alles wat er bij het ondernemerschap hoort. Ik liet mij niet weerhouden door wat anderen zeiden of door angstgevoelens. De drive om te ondernemen stroomde bijna volledig automatisch door mijn bloed. Van boekhoudprogramma’s tot een aanbod bedenken. Van een website (laten) bouwen, tot bouwen aan mijn online zichtbaarheid via social media. Ik ging ermee aan de slag en haalde er ontzettend veel wijze lessen en voldoening uit.

Inmiddels ben ik al heel wat jaren ondernemer en weet ik precies wat je binnen de ondernemersrol nodig hebt om een succesvol interieurbedrijf te bouwen. En daar wil ik jou dolgraag bij helpen! Want het is zonde als jij je laat weerhouden van de droom om zelfstandig interieurstylist te worden, enkel door je onzekerheid op het gebied van het ondernemerschap.
Middels het online programma wil ik jou alles leren wat je nodig hebt om ook het ondernemerschap onder de knie te krijgen. Zodat jij naast interieurstylist óók ondernemer kunt zijn!

Meestgestelde vragen

Na het bevestigen van jou deelname krijg je direct toegang tot de community en de online leeromgeving. Je krijgt een mail met toegangsgegevens. In de online leeromgeving staan alle video’s, werkboeken, opdrachten en templates die je nodig hebt per module. . 

In het online programma ga je vooral de diepte in op het stuk ondernemerschap en hoe jij een succesvolle start maakt als interieur professional. Daarnaast is er in het online programma alleen een online community waar je vragen kunt stellen. Er is geen persoonlijke begeleiding.

Het Next Level groepsprogramma is er voor de interieurstylist die al wel bezig is met ondernemen, een basis heeft staan, maar er nog niet alles uithaalt. Daarnaast krijg je bij de Next Level online groepssessies, livedagen, masterclasses en 1-op-1 begeleiding. Dit heeft het online programma niet en voer je geheel zelfstandig uit. 

Wil je het vak nog leren of beter onder de knie krijgen? Dan ben je op je plek bij de PRO opleiding.

Ja, dit is mogelijk. Je betaalt dan in 2 of 3 termijnen. De eerste termijn betaling kun je via de betaalpagina doen door te kiezen voor betalen in termijnen, vervolgens word er dan in de opvolgende maand het 2e of 3e bedrag afgeschreven. Let op; dit is wel alleen mogelijk door betaling met een creditcard.

Nee we zijn niet aangesloten. Maar besef je dat je zodra jij je hebt ingeschreven bij de kvk je  met terugwerkende kracht de 21% btw kunt terugvragen en dat je opleidingskosten kan wegboeken als bedrijfskosten en dit is 100% aftrekbaar.

Daarnaast ben ik van mening dat op het moment dat je bereid bent in jezelf te investeren om je dromen waar te maken je er ook alles aan zult doen om er het maximale uit te halen voor jezelf en je dit dus ook dubbel en dwars terug gaat verdienen!