Bezoek aan Cosentino City met BYIB PRO cursisten

Als je gaat werken als interieurprofessional is het, naast het maken van een mooi ontwerp en je kunnen verdiepen in wat je opdrachtgever wilt, heel belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van de diverse noviteiten en producten op de markt. Daarom gaan wij regelmatig met onze (oud) PRO en Next Level deelnemers op bezoek bij verschillende toonaangevende bedrijven in de branche. Bedrijven waarmee jij als interieurprofessional kunt samenwerken, zodat je je werk nog beter kunt uitvoeren. Onlangs waren we bij Cosentino City in Amsterdam en we vertellen graag meer over dit bedrijfsbezoek.

Op bedrijfsbezoek bij Cosentino City

In 2021 waren we met een grote groep (oud) deelnemers van de PRO interieurstyling opleiding op bezoek bij Cosentino City in Amsterdam. We kregen een rondleiding door de prachtige showroom, uitleg over alle producten, een trendpresentatie en een online rondleiding door de fabriek in Spanje. Het was een enorm inspirerend programma dat vol enthousiasme aan ons gepresenteerd werd. En ook met enthousiasme werd ontvangen.

Cosentino Group is een Spaans familiebedrijf dat wereldwijd hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt samen met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert.

Deze doelstelling is mogelijk dankzij baanbrekende en toonaangevende merken in hun respectievelijke segmenten, zoals Silestone®, Dekton® en Sensa® by Cosentino. Deze technologisch geavanceerde oppervlakken maken het mogelijk om unieke omgevingen en ontwerpen te creëren voor thuis en openbare ruimtes. Laat je hieronder inspireren door ons bedrijfsbezoek aan Cosentino City.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

bezoek aan cosentino city amsterdam

Je dromen najagen

Droom jij er ook al jaren van om van jouw passie voor interieur je werk te maken? Dan zeggen wij: wacht niet langer en ga ervoor! Heb je hulp nodig om alle kennis te vergaren hoe jij een interieurplan maakt of hoe je ervoor zorgt dat je überhaupt start? Dan is onze PRO Interieurstyling opleiding misschien wel iets voor jou! We leren jou door middel van intensieve begeleiding en praktijkopdrachten alles over het vak interieurstyling. Dit leer je van een professional die al jarenlang dit vak beoefent. Ook als ondernemer. En je profiteert dus ook van te gekke, inspirerende bedrijfsbezoeken, zoals een bezoek aan Cosentino City, zodat je meteen aan je netwerk van partners kunt werken. Win-win! Ontdek alles over de PRO Interieurstyling opleiding.