Bezoek Deco Legno met PRO deelnemers

Ieder jaar organiseren we verschillende ‘Live’ dagen voor de deelnemers van de PRO interieurstyling opleiding en deelnemers van onze andere trajecten. Tijdens deze live dagen kunnen de (toekomstige) interieur professionals hun kennis vergroten, inspiratie opdoen en sparren met vakgenoten.

We bezoeken verschillende interieur gerelateerde bedrijven waar je als professional mee kunt samenwerken en leerzame vakinhoudelijke verdiepingsdagen in de LYI inspiratie studio. Iedere (oud) deelnemer is zelf vrij in de keuze waar ze aan deel willen nemen.

Waarom we dit doen?

Als je als interieurprofessional aan de slag gaat is het natuurlijk heel belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van de trends maar ook hoe dit toegepast word in verschillende producten. Daarnaast is het goed om jezelf steeds verder te ontwikkelen en te inspireren.

Bezoek Deco Legno met PRO deelnemers

Op donderdag 12 mei 2022 waren we op bedrijfsbezoek  bij het bedrijf Decolegno.

Deco legno is de partner op het gebied van decoratief plaat materiaal. Materialen die jij kunt toepassen bij al je maatwerk oplossingen zoals meubelen en keukens.

Decolegno is leverancier van de merken Cleaf, Durasein en de onder hun eigen label uitgebrachte HPL Specials.

De producten van Cleaf zijn een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Met voelbare structuren die beleving geven aan materialen als hout, leer, beton, marmer of geweven textiel. Daarnaast hebben ze ook fluweelzachte, gladde opties in verschillende unikleuren.

De HPL Specials is een unieke collectie met uitgesproken decors van visgraat en eigentijdse uni kleuren.

Sinds kort hebben ze ook het label Durasein® in hun assortiment. Een duurzaam materiaal met als drijvende kracht creativiteit. Natuurlijke mineralen en pigmenten die zijn gekoppeld aan een hoogwaardige acrylhars. Bij deze collectie is veel mogelijk. Van originele ontwerpen tot een naadloze verwerking en organische vormen. Het perfecte materiaal als het gaat om een hoge designwaarde, makkelijk te reinigen, veilig en krasbestendig.

Stalen archief uitbreiden

Na een inspirerende presentatie mocht iedereen de showroom induiken om stalen uit te zoeken voor hun eigen stalen archief en gebruik bij projecten. Daar werd enthousiast gebruik van gemaakt!

Bezoek Deco Legno met PRO deelnemers

Bezoek Deco Legno met PRO deelnemers

Bezoek Deco Legno met PRO deelnemers

Bezoek Deco Legno met PRO deelnemers

 

Wil je ook aanwezig zijn bij de live dagen? Word dan BYIB member en je mag het hele jaar deelnemen aan alle live dagen!