Interview met oud deelnemer Bianca

Dit keer hebben we een interview met oud deelnemer Bianca van Studio Djoy.

Ook Bianca nam deel aan de PRO interieurstyling opleiding. Het is zo tof om te zien welke stappen iedereen heeft gemaakt en waar ze staan in hun carrière als interieurstylist! De komende tijd komen er nog veel meer ‘oud’ deelnemers aan het woord.

Kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Bianca Neeskens, 32 jaar oud, trotse moeder van twee prachtige kinderen en wonen in Midden-Nederland.

Wat voor werk deed je voordat je ervoor koos om interieurstylist te worden?

Van beroep ben ik officieel sociaal pedagogische hulpverlener maar ik heb altijd een grote interesse gehad in interieur & fotografie. Sinds de verbouwingen van meerdere woningen, in zowel binnen- en buitenland, en meerdere internationale verhuizingen is dit op het gebied van interieurstyling alleen maar nog meer gegroeid. Meder hierdoor heb ik ervoor gekozen om een opleiding tot interieurstylist te volgen om ook de dromen van anderen om te kunnen zetten in een concreet plan.

Wat was voor jou de reden om de PRO interieurstyling opleiding te gaan doen?

In 2020 ging bij mij het roer om en besloot k mijn interesse in interieur meer vorm te geven door het volgen van de Love Your Interior 8-weekse online interieurstyling cursus. Op dat moment was de verbouwing van mijn huis n Portugal gaande en door het volgen van deze cursus kon ik echt mijn droominterieur creëren.

Juist door het volgen van deze cursus werd dt vuurtje nog meer in mij aangewakkerd om de volgende stap te nemen. Daarom besloot ik de PRO opleiding te gaan volgen om de woondromen van anderen om te kunnen zetten in een concreet plan.

Wat was voor jou het belangrijkste onderdeel tijdens de opleiding?

Na het afronden van de 8-weekse online interieurstyling cursus heb ik veel verschillende opleidingen vergeleken om de passende opleiding voor mij te kiezen. Ik woonde op dat moment in het buitenland en wilde graag een opleiding die ik zowel online kon doen en waarbij de kennis werd gegeven vanuit het Nederland vakgebied. Omdat ik op een dag terug zou gaan nar Nederland en dan wel de interieurkennis moest vergaren van het land waar ik mijn werk zou willen uitoefenen.

Wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten om de PRO opleiding te kiezen is vanwege de online mogelijkheden e de persoonlijke begeleiding. Er zijn erg veel interieuropleidingen, maar velen zijn niet online en de persoonlijke begeleiding mist vaak doordat het een groot opleidingsinstituut is.

De persoonlijke begeleiding heb ik vanaf het begin gevoeld omdat Mignon erg betrokken is bij je hele proces van A tot Z. Ze neemt je letterlijk bij de hand en showt je de kneepjes van het vak. Bewonderenswaardig hoeveel toewijding zij heeft naar alle individuele deelnemers.

Welke live dag vond je het meest inspirerend of leerzaam?

Ik heb een aantal live dagen gevolgd en ik vind ze stuk voor stuk erg inspirerend en leerzaam omdat ze zo verschillend van elkaar zijn. Je leert zoveel op deze live dagen en kunt veel vragen stellen om nog meer kennis te vergaren.

Ik kijk nog met een lach terug naar de Cosentino Live dag. Hoe een familiebedrijf uit is gegroeid naar zo een bekend internationaal bedrijf vind ik bewonderenswaardig. Je voelt de liefde, kennis en innovatie om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Wat doe je op dit moment?

Tijdens het afronden van de PRO opleiding ben ik al voor mezelf begonnen onder de naam STUDIO DJOY.

Djoy staat voor happiness, het doen waar jij blij van wordt. Bij Studio Djoy uit zich dat in het adviseren, creëren en uitvoeren van een interieur wat bij de gewenste wensen, woonstijl en sfeer past. Het creëren en integreren van de keywords waar Studio Djoy voor staat zijn onder andere puur, uniek, werelds, sfeer en balans.

Naast interieuradviezen helpt Studio Djoy ook graag in het meedenken en uitvoeren van een blijvende herinnering door middel van fotografie. Het vastleggen van moment full of joy!

Wat zijn je toekomst dromen en/of ambities?

Mijn ultieme droom is om op een dag in Portugal te wonen en daar mijn werk uit te voeren. Op de korte termijn hoop ik als bedrijf nog meer te mogen groeien en elke dag dat doen waar ik blij van wordt. Dat is toch het ultieme geluk!?

Vind je het leuk om meer t weten te komen over Bianca? Neem een kijkje op haar website: Studio Djoy

Wil jij weten of de PRO opleiding of een van onze andere trajecten iets voor jou is? Vraag dan een kennismakings gesprek aan.