Live dag bij Designtegels Breda

Als interieurprofessional is het ontzettend belangrijk jezelf continue te blijven ontwikkelen. Om je kennis te vergroten en jezelf te blijven inspireren. Om een van die redenen organiseren we daarom jaarlijks verschillende inspirerende live dagen waarmee je jouw kennis kunt vergroten maar tevens is het heel tof om andere (oud) deelnemers van onze opleidingen en trajecten te ontmoeten en om ervaringen met elkaar te delen. In mei hadden we een live dag bij Designtegels Breda.

 

Bezoek aan Designtegels Breda

Samenwerken

De bedrijven die we bezoeken vinden het daarnaast zelf ook heel belangrijk om samen te werken met enthousiaste interieurprofessionals. Hoe zij dit zien en welke mogelijkheden er voor jou als interieurprofessional zijn leggen ze daarom ook altijd graag uit tijdens deze live dagen. De samenwerkingen variëren tot het kunnen leveren van stalen en samples tot je compleet ondersteunen bij jouw projecten.

Bezoek aan Designtegels Breda

Live dag Design Tegels Breda

Op dinsdag 9 mei 2022 zijn wij met een grote groep (oud) deelnemers van de PRO interieurstyling opleiding op bedrijfsbezoek geweest bij Design Tegels in Breda. Design Tegels is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ambachtelijke handgemaakte tegels in allerlei kleuren en vormen zoals Portugese cementtegels, Marokkaanse Zeliges, Terrazzo tegels en natuursteen. Voor elke ruimte is er wel een tegel in een passende kleur, vorm of patroon verkrijgbaar.

Wat kenmerkend voor Designtegels is, is dat ze eigenijk alleen dat doen wat ze zelf leuk vinden! Dit zie je zowel terug in het assortiment van hun tegels, als ook in de showrooms! De showrooms zijn super creatief ingericht en echt een feestje om te bezoeken!

Wij waren op bezoek bij de showroom in Breda maar er is ook een showroom in Utrecht.

Bezoek aan Designtegels Breda

Rondleiding

De dag begon met een rondleiding door de prachtige showroom waarbij uitgeleg werd gegeven over alle soorten tegels en mogelijke toepassingen. Een enthousiaste rondleiding, waar veel ruimte was voor het stellen van vragen. Naderhand was er volop tijd om de showroom op je gemak rond te kijken en natuurlijk om bij te praten met andere deelnemers. Ook was de mogelijk er om direct wat sample materialen mee te nemen.

Bezoek aan Designtegels Breda

Uitdaging

Na afloop werd iedereen naar huis gestuurd met een toffe uitdaging! Je mocht namelijk een eigen tegel ontwerpen! Van alle inzendingen word een winnaar uitgekozen en deze tegel word geproduceerd! Hoe tof is dat!

Bezoek aan Designtegels Breda

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn?

De live dagen worden speciaal georganiseerd voor de deelnemers aan de PRO interieurstyling opleiding en voor de de deelnemers aan het Next Level Traject. Wil je graag meer weten over een van onze opleidingen of trajecten neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de betreffende pagina.