Meld je aan voor de Masterclass ‘Hoe bepaal je jouw tarieven’

Als (beginnend) interieurprofessional kan het best lastig zijn om een goede prijs te bepalen voor je aanbod. Wij herkennen dat gevoel. Je stopt elke maand veel tijd en energie in de interieurs van je opdrachtgevers en zorgt ervoor dat zij het resultaat krijgen waar ze altijd van droomden. Maar toch baal je aan het einde van de maand stiekem van de hoeveelheid geld dat op je rekening staat. Hoe kun je ervoor zorgen dat je jezelf het salaris uit kunt betalen waar je altijd al van droomde? Wij delen graag onze tips in een online masterclass ‘hoe bepaal je jouw tarieven’!

Masterclass interieurprofessional geld verdienen

Herken jij je hierin?

  • Je haalt superveel plezier uit je werk als interieurstylist, maar vraagt je soms toch af waar je het voor doet;
  • Je weet gewoon niet hoe je jouw droomsalaris kunt uitbetalen;
  • Je weet eigenlijk dat je meer kunt vragen voor je aanbod, maar hoe doe je dit zelfverzekerd?

Online masterclass over geld (verdienen)

Dan is onze online masterclass over geld ‘Money Making Mindset’ misschien wel iets voor jou. In deze masterclass leren we jou alles over jouw money mindset, de impact van jouw kennis op je prijzen, de do’s en don’ts bij het bepalen van jouw prijs en we leren je hoe je een realistische prijs kunt bepalen. Zo kun jij achteraf antwoord geven op de vraag: wat ben jij waard? En daarop je prijzen aanpassen!

Kortom, een masterclass waarna jij als interieurprofessional zelfverzekerd de prijzen durft te vragen die je écht waard bent!

Wil je meer weten over de masterclass? Alle informatie vind je hier. Of ben jij al enthousiast en wil je je meteen aanmelden? Dat kun je hier heel gemakkelijk doen.