Er zijn al zoveel interieurstylisten!

Een argument die veel interieurstylisten hebben om niet all-in voor hun droom te kiezen is dat er al zoveel interieurstylisten zijn!?

Ik kan me voorstellen dat dit misschien zo lijkt. Maar op het moment dat ‘interieurstylist worden’ bij jou top of mind is, is dat ook hetgeen wat je vooral overal om je heen gaat zien.

Is het je misschien ook al wel eens opgevallen dat wanneer jij overweegt een bepaalde auto aan te schaffen, dat je dan ineens overal die auto ziet? Dat werkt op exact dezelfde manier. Je focust ergens je aandacht op en je ziet het ineens overal om je heen.

Maar is dat dan een reden om het maar niet te doen? Om niet je hart te volgen? Om er niet alles uit te halen omdat er al zoveel zijn?

Dat zou zonde zijn toch?

Hoe kan het dat er zoveel interieurstylisten zijn?

Heb je het al eens vanuit een ander standpunt bekeken? Hoe kan het dat er zoveel interieurstylisten zijn?

Dit heeft alles te maken met de vraag! Het vak is in de afgelopen jaren enorm toegankelijk geworden en in de huidige tijd hecht de consument steeds meer waarde aan goed advies en een stukje ontzorging. Dus hoe tof dat jij hierin van betekenis kunt zijn.

Laat je dus niet afschrikken door al die interieurstylisten binnen jouw netwerk. Ik zeg ook wel eens gekscherend ‘ interieurgekkies volgen andere interieurgekkies’ dus logisch dat jouw netwerk uit alleen maar interieurstylisten lijkt te bestaan.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Wees je dus bewust wat de kracht is van jouw aandacht! Alles wat je aandacht geeft groeit! Wat als je jouw aandacht nou eens verplaatst van ‘er zijn al zoveel stylisten’ naar ‘ er zijn zoveel potentiële klanten’ 😉

Ik ben er 100% van overtuigd dat dit jou veel meer gaat opleveren!

Er zijn al zoveel interieurstylisten!

Weet jij wat de kracht van mindset is op jouw succes als interieurstylist? Mignon schreef er eerder een blog over.